سلام به همه دوستان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مادربرد به صورت آکبند و فاقد گارانتی به فروش میرسد
این برد به عنوان قطعه یدکی برای یک فروش سنگین نگهداری شده که زمان قرار داد تمام شده و الان میتونم بفروش برسانم
همه لوازم آن به جز کارتن موجود است و شاید در گذشته برای تست یکی 2 بار رو شن شده باشد ( در صورت تقاضای خریدار احتمالا کارتن آن را هم میتوانم تهیه کنم)
برد از usb3 و sata3 پشتیبانی میکند
مهلت تست هم میدهم ( برای آورکلاکرها 1 ثانیه برای غیر آورکلاکرها 1-2 روز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
قیمت پایه را هم روی 130 مشخص میکنم چون پائینتر از این قیمت همانجا در انبار بماند بهتر است برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان فقط به این نکته توجه داشته باشند که این مادربرد از پردازنده های 1156 پشتبانی میکند و پردازنده های آن به صورت آکبند در بازار موجود نیست ( مثلا پردازنده 2100 به این مادربرد نمی خورد )
دوستان لطفا پیشنهادهای خود را در تاپیک مطرح بفرمایند و قیمت زیر قیمت پایه یا قیمت نفر قبل ندهند
اگر توضیحی از قلمم افتاد بفرمائید
پینوشت 1: برای دوستانی که با نحوه فروش بنده آشنائی ندارند تحویل حضوری در مجتمع ولیعصر تهران به همراه فاکتور و درج مهلت تست است
برای شهرستان هم اول تصویه حساب بعد ارسال با تیپاکس می باشد
پینوشت2: دوستان اگر پردازنده این مادربرد را برای فروش دارند لطفا همراه قیمت به بنده اطلاع دهند
|
سلام هنوز دارید مادربورد ؟؟؟؟ قیمت چند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
kingsped (22-06-13)
بله گرامی موجود استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت هم در پست اول درج شده است 130 هزار تومان معادل 50 دلار به قیمت این لحظه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پایه خریدارم
من واقعا شرمنده هستم دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrdata برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز یکی از دوستان فروم تماس گرفتند و چون این تاپیک پست نخورده بود و فکر نمیکردم کسی خریدار باشد با ایشان قرار گذاشتم فردا تشریف بیاورند و مادربرد را ببرند
البته باید همان لحظه در تاپیک اعلام میکردم ولی دسترسی به اینترنت نبود
این مادربرد به دوست گرامی با آی دیه ziaratgah و قیمت پایه قراره فردا معامله بشه
انشاء اله بفروشی ولی من میخوام اگه فروش نرفت ما هستیم پیام بده
|
چرا من انقدر بد شانسم؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا 140 هم حاضر بودم پرداخت کنم.
به هر دلیلی معامله انجام نشد ما رو مدنظر داشته باش!
خیلی شرمندت شدم عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rambo2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر مورد مشابهی پیدا کردم یا به هر صورت معامله انجام نشد ( که البته خیلی بعید میدانم ) حتما اعلام میکنم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks