D J V A H I D (03-10-12)
سلام
روی مادربرد نوشته M2N-SLI DELUXE که باید این باشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2NSLI_Deluxe/
ولی مادربرد من pci-e دومش نصفس و این شکلیه
من خودمم گیج شدم که کدوم درسته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد هیچ چی نداره ( گارانتی ،dvd، پنل ، کابل ، جعبه و ...... )
الان برای تست مادربرد ویندوز نصب کردم و این پست را دارم با همین مینبورد میزنم
تنها مشکلی که داره کنترلر pwm فن درست عمل نمیکنه که فنو به یکی از سوکتهای دیگه زدم
این از مادربرد
پردازنده هم یدونه sempron 3000+ روشه ( البته این مادربرد پردازنده های am3 را هم ساپورت میکنه )
اما بریم سر اصل قضیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820146692
این رمها جیگر یک جعبه خوشگل هم داره ( یه چیزی تو مایه های جعبه dvd ولی با آرم و لوگوی مشکین )
این باکسش خودش 200 تومن میارزه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رمها گارانتی دلفارد تا سال 2014 بوده که متاسفانه شرکتش جمع شده
لنگه این رم را 2-3 هفته پیش تو بازار رضا دیدم قیمت زده بود 180
رمها آورکلاک نشدن و الان یکسالیه گوشه کمدم داره خاک میخوره ولی مین و پردازنده را دست دوم خریدم و در مورد آورکلاکشون اطلاعی ندارم
قیمت برای رمها ( با توجه به پیشنهاد مظاهر گرامی ) 120 هزار تومان
قیمت مادربرد ( با توجه به پیشنهاد محمد علی عزیز ) 75 هزار تومان
قیمت پردازنده + فن 10 هزار تومان
پینوشت 1 : با توجه به ایجاد تاپیک حراجی موازی آفر برای دوستان این فروم تخفیف 5% زمان واریز پول است برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پینوشت 2 : زمان پایان حراجی امشب ( جمعه ) حدود ساعت 10 شب می باشد چون حراجی در 2 تاپیک پیگیری میشود و ممکنه ساعت 10 در هر دو تاپیک قیمت بخورد زمانی 2-3 دقیقه ای برای اعلام قیمت در نظر گرفته میشه تا دوستان اگر تمایل داشتند بتونند پیشنهاد قیمت خود را افزایش دهند
D J V A H I D (03-10-12)
|
نیما جان پایه خریدارم
رم ها جون میده برای اور
D J V A H I D (03-10-12), nima_hl (03-10-12)
با سلام
من فقط مادربرد و می خوام فروشیه ؟ قیمت چند ؟
nima_hl (04-10-12)
بورد رو من هم می خوام :دی
نیما جان می تونید نصفش کنید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
nima_hl (04-10-12)
یه دونه کپی همین برد خراب دارم . مشکل چیپست داره . اگه کسی به کارش میاد بیاد ببره :دی
nima_hl (04-10-12)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط renosa900 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرامی اگر برای سایر قطعات به صورت جدا مشتری باشه مشکلی نیست
شما پیشنهاد قیمت خودتون را برای مادربرد بفرمائید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Jagvar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد چند به کارت میاد ؟
پینوشت طبق صحبتی که با مهدی گرامی داشتم ایشان بیشتر دنبال رمها هستند تا مادربرد ولی اگر ایشان همه قطعات را بخواهد حق تقدم با ایشان است
|
آقا نیما گل اگر بچه ها مادربورد رو میخوان مشکلی نداره من میتونم قید مادربورد رو بزنم و رم وسی پی یو رو توی مزایده بخرم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (04-10-12)
ممنون مهدی جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهادت برای پردازنده و رم چنده ؟
قیمت پیشنهادی من برای شروع
60
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks