درود مظاهر جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوربینم را پیدا کردم هر چی میگردم شارژرش را پیدا نیمیکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر چیز بخصوصی مثل مدل یا شماره رم و ...... میخوای بگو ببینم بهت بگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مزایده های من زیاد طولانی نیست ماکزیمم فردا شب به بالاترین پیشنهاد تقدیم میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Me-Pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Maximilian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون این گرافیک تمام خروجیها را داره هیچ تبدیلی لازم نداره به همین دلیل هیچ تبدیلی هم روش نیست ( از اول هم نبوده )
چون برق هم نمیخوره پس فیش تبدیل برق هم نداره ( و نداشته )
میمونه جعبه و cd درایور که جعبش خیلی تمیزه و الان فروشگاهه و به احتمال 99% cd درایورش هم موجوده
اگر cd نبود و لازم داشتید آخرین درایور کاتالیست را میتونم روی یک dvd براتون رایت کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد آورکلاک این کارت متاسفانه اطلاع ندارم ( کارت به صورت دست دوم خریداری شده )
خودم تستش کردم و مشکلی نداشته شما هم میتونید 48 ساعت تستش کنید اگر مشکلی داشت مرجوع بفرمائید
پینوشت : دوستانی که در جریان نیستند محل تحویل گرافیک در تهران مرکز کامپیوتر ولیعصر است و برای دوستان شهرستانی هم توسط تیپاکس (پس کرایه) ارسال میشه
Bookmarks