درود نیما جان.
اولیش رو خودم 210 خریدارم.
سلام
Click here to view the original image of 600x417px.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.asrock.com/mb/overview.as...&Model=P67 Pro
قیمت پایه 210 و گام افزایش قیمت 5 هزار تومان و قیمت خارج از حراجی 285 تومان
آکبند و فاقد گارانتی معتبر
فعلا از این مادربرد 4 تا دونه دارم که یدونش به صورت حراجی و 3 عدد دیگر به قیمت فروش فوری فروخته میشود ( البته اگر آن 3 عدد زودتر در فروشگاه فروش نرود )
پینوشت 1 : زمان پایان حراجی پنجشنبه حدود ساعت 11 شب
|
nima_hl (02-10-12)
215.............
nima_hl (02-10-12)
nima_hl (02-10-12)
225.....................
nima_hl (02-10-12)
تاپیک موازی فروش ایجاد شد
تا حدود 3 ساعت دیگه این حراجی تمام خواهد شد
دوستان توجه بفرمایند که اگر تا ساعت 11 هیچ پیشنهاد خریدی نبود که ختم تاپیک سر ساعت 11 اعلام میشه ولی اگر ساعت 11 پیشنهاد خرید بالاتر بود برای هر پیشنهاد 5 دقیقه صبر خواهم کرد تا افراد دیگه بتونند در صورت تمایل قیمت اعلام کنند
اینکه عرض کردم حدود ساعت 11 به این علت بود
|
مشتی درای عوض میکنی شرایطت رو اول گفتی اخرش تا یازده بعد میگی اونجا قیمت پایه 230 اینجا ی چیز دیگه اس
عزیز من ، شما مگه 225 قیمت ندادید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mp621 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا اینجا این مادربرد برای شماست هیچ بحثی هم توش نیست
نفر بعدی باید 230 قیمت بده . درسته ؟
اون 230 را هم اون طرف به عنوان قیمت پایه قرار دادم
الان اگر راس ساعت 11 یک نفر بیاد قیمت 230 بزنه شما که 3 روز منتظر این مادر برد هستید ناراحت نمیشید ؟
من راس ساعت را برداشتم که اگر قیمتی بالاتر اعلام شد و شما خواستید بالاتر قیمت بدین زمان داشته باشید
مشکل این کار من چیه ؟
saeednot (04-10-12)
مشکلی نداره اول گفتی فقط مزایده اینجاس من به خاطر این یکم جا خوردم رفتی جای دیگه تاپیک زدید
مبارکتون باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mp621 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پایان حراجی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks