سلام یا نیما
داش نیما من رو از کارت گرافیک انودیا محروم نکن بزار یه کارت انودیا هم داشته باشیم :دی
کارت رو 165 من خریدارم جانم
ولی رفاقتی بده به من هر چی گفتی هم می دم
سلام
قطعات زیر برای فروش موجود هستند
http://www.abit.com.tw/page/en/mothe...775&DEFTITLE=Y
جعبه و متعلقاتش موجوده
فاقد گارانتی (گارانتی شرکت خدا بیامرز یونیکام بود)
قیمت پایه 95 تومن
پردازنده اینتل 9550 که فن فابریکش موجود نیست ولی یه فن اینتل روش داده میشه
قیمت پایه 185
اما گرافیک 260 که یکی از بهترینهای این مدل هستش
http://www.msi.com/index.php?func=pr...8&prod_no=1842
دارای 1792 مگابایت رم 448 بیت
جعبه هم داره و فاقد گارانتی ( گارانتیش فکر کنم تموم شده )
قیمت پایه 160
در مورد آورکلاک هم اطلاعی ندارم که شده یا نه ولی زمان تست به خریدار میدم که کاملا تست کنه
زمان تحویل روز یک شنبه حضوری در فروشگاه یا ارسال
سئوالی بود در خدمتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پینوشت : این قطعات زیر قیمت پایه فروخته نمیشه لطفا پست نزنید که کدورت پیش نیاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
HWBOT SSA Member
سلام یا نیما
داش نیما من رو از کارت گرافیک انودیا محروم نکن بزار یه کارت انودیا هم داشته باشیم :دی
کارت رو 165 من خریدارم جانم
ولی رفاقتی بده به من هر چی گفتی هم می دم
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 07-10-10 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
nima_hl (08-10-10)
HWBOT SSA Member
کور 216 هست نیما یا 192 ...!؟!؟!؟
nima_hl (08-10-10)
کاربر شهرسختافزار
تو با این مغزت چطور اور میکنی :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lightning
خب معلومه که 216 هست
nima_hl (08-10-10)
سعید جان این کارت خفن ترین کارت 260 بود اون موقع 192 !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز کارت 216 کور هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان لطفا پیشنهادهاتون رو همینجا بفرمائید و تو پرایوت پیغام ارسال نفرمایند
پینوشت : به جز اینجا این حراجی در pt هم داره پیگیری میشه که تا حالا گرافیک به قیمت 167 و پردازنده رو قیمت پایه اعلام خرید شده
PUMAOC (08-10-10)
کاربر شهرسختافزار
170 هستم گرافیک رو
nima_hl (08-10-10)
|
|
HWBOT SSA Member
ای بابا الان که من باید از زیر زمین پول جور کنم چیزای خفن برای خرید پیدا میشه، حیف که کفگیر خورده به ته دیگ!
175 دیگه بدین به ما ... :دی
(مثل این که پارتی مارتی هم یخته!) :دی
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
D J V A H I D (08-10-10), nima_hl (08-10-10)
سلام عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر گرافیک مال خودم بود که اصلا قابلتو نداشت ولی صاحب این قطعات یکی از دوستان هستش که بهم سپردن با بالاترین قیمت بفروشم به همین دلیل تو 2 تا فروم برای فروش قرار دادم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا اینجا شما بالاترین پیشنهاد رو دادین امیدوارم قسمت شما بشه و کسی قیمت بالاتر نده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Jagvar (08-10-10)
کاربر شهرسختافزار
خجالت بکش jagvar :دی
نیما همسایه بقلی ما هست ولی بازم پارتی بازی نمیکنه!
178 هستم
nima_hl (08-10-10)
اگه با دوستان دیگه معاملتون نشد، گرافیکو قیمت پایه خریدارم.
nima_hl (08-10-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks