سلام استاد
شما میشه یک قیمت بدید من یک مادربرد برای تست میخواهم که قیمتش هم مناسب باشه فکر میکنم این برد قدرت اور خوبی هم داشته باشه درسته؟اگر قیمت بگذاری روش ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
سلام دوستان عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پی ارتقای سیستم دو تا قطعه ی زیر به فروش میره :
رم پاتریوت 2*512 مگابایت باس 800 مدل LLK CL4 ...
مادربرد ABIT IP35-E
قیمت های پیشنهادیتون برای خرید را بفرمایید ...
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلام استاد
شما میشه یک قیمت بدید من یک مادربرد برای تست میخواهم که قیمتش هم مناسب باشه فکر میکنم این برد قدرت اور خوبی هم داشته باشه درسته؟اگر قیمت بگذاری روش ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
कभी हार
والا من یکسری مشتری اصفهان پیدا کردم و حداکثر چیزی که میخرند 77 تومن هست برای همین قیمت پیشنهادی من برای برد 80 هزار تومان هست که نسبت به پولی که دارید میدید گزینه خیلی خوبیه ( قیمت برد هایی که توانایی برابری با این برد در اورکلاکینگ داشته باشند حداقل 100 تومن هست ) .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت پیشنهاد برای رم ها هم 30 هزار تومان هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
قیمتی که خودت برای رم ها در نظر گرفتی چه قده ؟ چون من 2 تا 1 گیگ مثل همین رو pc خودم دارم میخواستم این دو تا 512 رو بگیرم که بشه 3 گیگ دوال ( اصلا دوال میشه یا نه ؟ ) مرسی
कभी हार
عرض کردم عزیز در بالا 30 هزار تومان هست ( 30 هزار تومان مشتری دارم ... )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
31 خوبه ؟ : دی جواب سوال قبلی رو ندادی(دوال میشه؟)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
कभी हार
بله مشکلی نداره . اون تایی که از بنده میگیرید توی یک بانک و اون تایی که خودتون دارید توی یک بانک باید باشند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
شهریار جان حالا قیمت اخری که می تونی بهم بدی چقدره ؟ ( حتما خریدارم )
कभी हार
من فردا میرم ببینم مشتری ها چه جوریه بازارش خبرش را به شما با تخفیف ویژه میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks