سلام استاد
شما میشه یک قیمت بدید من یک مادربرد برای تست میخواهم که قیمتش هم مناسب باشه فکر میکنم این برد قدرت اور خوبی هم داشته باشه درسته؟اگر قیمت بگذاری روش ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
سلام استاد
شما میشه یک قیمت بدید من یک مادربرد برای تست میخواهم که قیمتش هم مناسب باشه فکر میکنم این برد قدرت اور خوبی هم داشته باشه درسته؟اگر قیمت بگذاری روش ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
|
|
कभी हार
والا من یکسری مشتری اصفهان پیدا کردم و حداکثر چیزی که میخرند 77 تومن هست برای همین قیمت پیشنهادی من برای برد 80 هزار تومان هست که نسبت به پولی که دارید میدید گزینه خیلی خوبیه ( قیمت برد هایی که توانایی برابری با این برد در اورکلاکینگ داشته باشند حداقل 100 تومن هست ) .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت پیشنهاد برای رم ها هم 30 هزار تومان هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks