انگار اين دوستمون كه ZOTAC GTX 260 216 بهت پيشنهاد داده بد وسوسه ات كرده !
ميخواستي كارتت رو بفروشي پول بياد دستت حالا ديگه بايد يه پولي هم از جيبت بدي !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
انگار اين دوستمون كه ZOTAC GTX 260 216 بهت پيشنهاد داده بد وسوسه ات كرده !
ميخواستي كارتت رو بفروشي پول بياد دستت حالا ديگه بايد يه پولي هم از جيبت بدي !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
راستي اگه يه سرچ بكني GF9500 اگه با رم DDR3 باشه اختلافش با كارت شما اونقدرها هم زياد نيست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Eagle_78 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
نه دیگه فرافکنی نکن جونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Eagle_78 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت من 2 تا 9500 جی تی ddr3 رو به مبارزه می طلبه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نارحت شدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید گفتم که...
خوب حالا چقدر می خوای بدی روشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بیخیال . فکر نمی کنم با هم به توافق برسیم قیمت منطقی برای کارت شما با شرایطی که داره نهایت 70 تا 80 تومنه ضمن اینکه هزینه یه پاور هم بهش اضافه میشه که 9500 یا 4670 نمیخوان اگه تو این رنج قیمت خو استی بدی پ.خ کن
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks