با سلام ورودتون رو به انجمن تبریک می گم
دوست عزیز اگه کسی بخواد بخره می دونه قیمت نو این کارت چقدر هست و الان این قیمت ها نیست
و لطف کنید برند و ورژن ساخت و مقدار کارکرد و همچنین دارای ضمانت یا غیره رو هم اضافه کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
با سلام ورودتون رو به انجمن تبریک می گم
دوست عزیز اگه کسی بخواد بخره می دونه قیمت نو این کارت چقدر هست و الان این قیمت ها نیست
و لطف کنید برند و ورژن ساخت و مقدار کارکرد و همچنین دارای ضمانت یا غیره رو هم اضافه کنید
New Season
Amin Boy 20 (02-11-08), Moein (02-11-08)
HWBOT Crew
Excuse me but... 8800ultra international price get just 199$
murizaki_2000 (02-11-08)
اون موقع که 4870 امد ایران چیزی حدودا نهایت قیمتش 450000تومان بود حال که خیلی اروزونتر شده
راستی چند خریدی که الان میگی 470000!!!؟؟
کاربر شهرسختافزار
داداش اگه مفتش اینه وای به حال گرونیشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
اشتباه نکن عزیز اول که اومد 410000 بود نهایتشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amin Boy 20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
Amin Boy 20 (02-11-08), Game (02-11-08)
شما هم اشتباه میکنی گلم...من 6/2 خریدم 374 تومن...دقیقا 5شنبه تهران پخش شد من شنبه اراک خریدم...تا قبل از اون یونیکام ایران هم نداشت!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالا این دوست ما اشتباه لپی کرده 370 رو زده 470 تومن...8800Ultra هم الان خریدش اصلا بصرفه نیست....حتی 300 تومن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط piscol4g برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستت من اینجا بچه ها قیمت کف بازار رو دارن بعد اومدی 4870 رو میگی 470 بابا اگه برندش هرکولس هم بود ارزونتر از اینی که شما میگی الان ساپفایر رو تو پاساژ ایران میدن 360
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks