behrouz8 (23-12-09)
کاربر شهرسختافزار
behrouz8 (23-12-09)
|
|
HWBOT SSA Member
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه تاپیک زده بودم برای خرید این کارتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (برا ترکاندن می خوام --- مستند----)!
من این کارتو 15 هزار تومن بر می دارم . چون 8400 دیگه نوش 30 تومنه حالا کار کردش 25 تومن زیاده.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
18.......................
کاربر شهرسختافزار
عزیزم با 7300 اشتبا گرفتی
اونقدرام مفت نیست دیگه
رمشم ddr 2 bus 800
عضو VIP شهرسختافزار
مگه گرافیکم ddr2 باس 800 داریم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masi mc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
soheilsh (22-12-09)
کاربر شهرسختافزار
نچ!!!!!! نداریم!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PUMAOC (23-12-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
منظورم فرکانس رم بود
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز 7300 که نوش نیست اگرو باشه نوش زیره 20 تومنه چونdx9 هستش الان 8600 gddr3 نوش 40 تومنه که کاراییش دو برابره کارت شماست قیمت خوبی گفتم
PUMAOC (23-12-09)
کاربر شهرسختافزار
20 تومن هزینه ارسال با شما اخرشه دیگه
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedy12 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از نظر من همون 15000 تومن خودم قیمت واقعی این کارت هر کسم بیشتر خرید 20-25 ضرر می کنه!!
4350-8500DDR3-8600DDR3 اینا همه 35 تا 40 هزار تومن نوش و با گارانتی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks