قیمت پایه لطفا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
سلام دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند وقت پیش این 2 تا قطعه رو خریدم ! هر 2 سوختن رفتن گارانتی 2 تا نو با گارانتی برام اومد!
حالا قصد فروششون رو دارم چون به پولش نیاز دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
مدل دقیق : هر دو ساخت تایوان
گیگابایت GV-R587D5-1GD-B گارانتی آواژنگ تا 2013 می.
کروسر CMX6GX3M3C1600C7 ورژن 6.2 . XMS3 1600 cl7 1.65 v گارانتی لایف تایم کولینگ سیس. 3 تا 2 گیگ
عکس :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتای پیشهادیتونو بگید. قیمت پرت هم ندید بعد بگید این بشتر نمی ارزه و نمی دونم قیمت 5870 تو بازار جهانی این طور شده اون طور شده! یا 480 اومده این دیگه شده 8400GS .....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک قیمت محصول :
http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=1278
من این قیمت نمی دما نترسید :دی
|
|
قیمت پایه لطفا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (24-08-10)
SSA Leopard
رم ها چند داداش سعيد ؟
رم ها تكي هم فروش داري يا نه ؟
عزت زياد
PUMAOC (24-08-10)
کاربر شهرسختافزار
داداش رم ها چند ؟
PUMAOC (24-08-10)
قیمت پایه لطفا
مرسی
دوستی با هرکه کردم خصم مادر زاد شد , آشیان هرجا گرفتم لانه ی صیاد شد
آن رفیقی که با خون و دل پروردمش , وقت مردن بر سر دار آمد و جلاد شد
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط htondkar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط peji_2008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط FATALITY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برادران خودتون قیمت بزارید دیگه نبض بازار که ما شا الله دستتون هست :دی
تک فروشی یعنی چی ؟!!! یعنی در جعبه ی رم آک بند رو باز کنم هر کدومشو بدم یکی !!!!! با عقل جور در نمی آد رمی که روی هر کدومش نوشته پک 6 گیگابایتی رو باز کنی تکی بفروشی!!!
پژمان جان نو ی این رم چنده؟! قیمت نوشو در نظر داشته باشید بعد خودتون قیمت بدین عزیزان.
|
|
HWBOT SSA Member
آخرین قیمت رم 216
آخرین قیمت گرافیک 420 ....
کاربر شهرسختافزار
فکر می کنم حدود 220 باشه .
HWBOT SSA Member
پژمان جان شما 220 هستید ؟!
چی؟فکر می کنم حدود 220 باشه .
کاربر شهرسختافزار
رم رو میگم دیگه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks