باران جان بقیه مشخصات رم هم بگو مثلا باسش وهر مازول چند گیگ هست
هر ماژول 1 گیگا بایت هست

ركوردش اوركلاكش چقدر بوده؟ با چه تايمينگ؟

مشخصاتش دقيقا اينهاست؟

Manufacturer Part Number
BL12864AA804
Model of the unit
Micron Technology - Crucial Ballistix
Manufacturer Description of Product
Crucial Ballistix Memory - 1 GB - DIMM 240-pin - DDR II - 800 MHz / PC2-6400 - CL4 - 2.1 V - unbuffered - non-ECC
ACS Inventory Part Number
BL12864AA804

4 تا يك گيگ داريد؟ 2 گيگ موجود نيست؟
بصورت پك ااست؟

قيمت دو تا يك گيگ چند است؟ براي من ارسال كنيد

رکورد اورکلاک DDR2 دنیا رو داره می تونی به تاپیک مسابقات 1508 گیگا بایت مراجعه کنی و اطلاعات دقیق تر رو بخونی من اخرین لینکی که داره که ولید باشه اینه و خوب بهتره بگم که شهریار عزیز با همانند این رم ها به فرکانس 1800.8 رسیدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

رم ها به صورت ماژول 2*1 هست باس هم 800

من این تاپیک رو زدم برای اینکه این رم ها همانند طلا می مونه و حتی از طلا هم ارزششون برای یک اورکلاکر بیشتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

قیمت مورد نظرتون رو بگید شاید با قیمت های پیشنهادی ارزش فروختن نداشته باشه و برای لابراتور نگهشون داریم !!!

برای اورکلاک یک سیستم ddr2 نیاز به یک رم خوب هست ما با رم های شهریار با مین DDR2 تونستیم e8600 رو 6500 Ghz بوت کنیم دقت کنید مین DDR2. پس مطمئن باشید این رم ها بیشتر از این حرف ها ارزش داره !؟

ضمننا دوستان تمامی قیمت ها رو در همین جا اعلام کنند من پیام خصوصی بابت قیمت رو چک نمی کنم

موفق و پیروز باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید