با سلام
دوستان 3 کارت 5870 گيگا دارم با گارانتي آواژنگ که فقط ا هفته کار کردن
الان قيمت تو بازاش 4 -530 هس قيمت پيشنهادي من495 که اگر کسي هر 3تارو بخواد 475 ميدم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
دوستان 3 کارت 5870 گيگا دارم با گارانتي آواژنگ که فقط ا هفته کار کردن
الان قيمت تو بازاش 4 -530 هس قيمت پيشنهادي من495 که اگر کسي هر 3تارو بخواد 475 ميدم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
HWBOT SSA Member
tفک کنم این قیمتش تو آسمونه داداش !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 350 خوبه !!!
عضو VIP شهرسختافزار
قیمت نو این قطعه در بازار تقریباً این مقدار است اینها دست دوم حساب میشوند ولی به گفته شما در حد آکبند و نهایت 420~440 میتونه قیمت بخوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا نمیدونم لیون چه جور داره به این قیمت میده ولی شما میتونید همین الان از آواژنگ یا نمایندگی هاش یه قیمت بگیرید ...
به هر حال می تونم 10 دیگه هم ازش کم کنم.
......................برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه جوری نداره احتمالاً داره محض رضای خدا آکه این کارتو 490 میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin5870 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من دست دوم دست دومه حالا چه یه روز چه یه هفته به هرحال به سیستم وصل شده و 20 تا 30 درصد از قیمت آکش کمتر میشه، ضمناً محض اطلاعتون باید بگم که الان 5850 تمیز با گارانت نهایت 260 فروش میره با 320 تومنم که دیگه راحت میتونی بری بازار آکشو بخریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin5870 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
360 بدی یکیش رو میخوام
دوستانی که خریدار نیستن لطفا اسپم ندن 60-350 کسی 5850 هم نمیده
کاربر شهرسختافزار
اقا خواستی بیا من 5850 رو بهت میدم 320 تازه رفرنس هم هست
کاربر شهرسختافزار
داری قیمت کضایی میدی اون وقت میگی دوستان اسپم ندند
واقعا خیلی پرویی پسر
green day (14-06-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks