سلام
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.asrock.com/mb/overview.as...&Model=P67 Pro
این مادربرد را خیلی افراد به علت آورکلاک و ساپورت آی وی بریج به دنبالش هستند ( سری چیپ b3 است )
اگر شما از گرافیک کارت جدا استفاده میکنید امکانات آورکلاک این مادربرد تقریبا هیچ تفاوتی با z68 و z77 ندارد
قیمت پایه 185 و گام افزایش قیمت 5 هزار تومان
پینوشت 1 : فاقد گارانتی
پینوشت 2 : برد نو و آکبند است و حتی برای تست هم روشن نشده است. زمان تست 48 ساعته طبق روال کلیه فروشهام به خریدار داده میشود
پینوشت 3 : برای دوستانی که با بنده آشنائی ندارند قطعه در مرکز کامپیوتر ولیعصر به دوستان تهرانی تحویل داده شده یا به تقاضای خریدار توسط پیک یا تیپاکس ارسال میگردد
|
پایه خریدارم مزایده تا کی ادامه داره؟
تا شب بسته به استقبال، زمان پایان حراجی را اعلام میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aventador J برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولا زمان حراجیهام خیلی طولانی نیست و بین 24 تا 72 ساعت جنس را به خریدار گرامی تقدیم میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
morteza.p (30-09-12)
سلام
گارانتی کجاست ؟ تا چه حد معتبره ؟ جسارتاً اصلاً گارانتی محسوب میشه ؟ :d
190 خریدارم .
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vandelin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا گارانتی گوشکوب نشانه ولی این مادربردها آمار خرابیشون در حد صفره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند صد تاشو قبلا فروختم و هیچ مورد برگشتی نداشته
به هر حال من خودم گارانتیشو گارانتی نمیدونم چون تا بحال با هاشون اصلا در ارتباط نبودم
به احتمال 99% هم هیچ مشکلی در آینده نخواهد داشت ( مگر اینکه از پاور آشغالی استفاده بشه )
الان مادربرد p67 الایت در بازار 350 تومن بفروش میرسه شما فرض بگیرید این مادربرد اصلا گارانتی نداره قیمت مورد نظرتون را اعلام کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پینوشت : البته هر مدل مادربرد ازراک چه با گارانتی چه بی گارانتی اگر مشکلی داشته باشه بنده معمولا میتونم توسط رابطهائی که دارم تعمیر کنم
در مورد این مادربرد هم اگر مشکلی پیش بیاد و گارانتیش هم گارانتیش نباشه در صورتی که pcb معیوب نشده باشه از طریق دوستانم در شاب قادر به تعمیر با دریافت هزینه هستم
mehrdad_ab (30-09-12), smrbh (02-10-12)
خب ما که استعداد سوزوندنمون زیاده :|برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی پایه خرید هستیم .
کجا تشریف دارید ؟ امکان تحویل حضوری هست ؟
|
عزیز جان کلا اگر برای آورکلاک سنگین ( نیتروژن) این برد را میخواهید خرید کنید با توجه به وضعیت گارانتی به شما پیشنهاد نمیکنم این کار را انجام بدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vandelin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون این برد الان دیگه تو بازار نیست و دیگر هم نخواهد بود بعدا کلی حرف و حدیث و مشکل میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من همیشه تحویلهام حضوریه عزیز ، تهران مرکز کامپیوتر ولیعصر. هستم در خدمتتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
vandelin (30-09-12)
195 بشمارم
Over_Cracker (30-09-12)
دوستان با توجه به استعلامی که روی گارانتی این برد انجام دادم دیدم کلا گارنتیش گارانتی نیست
این برد را بدون گارانتی میفروشم چون حوصله دردسر ندارم ولی همونطور که بالا توضیح دادم اگر مشکلی پیش آمد در اندازه توانم به حل مشکل کمک خواهم کرد
پست اول ویرایش شد
200 مال من
nima_hl (30-09-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks