AlleN (21-12-09), D J V A H I D (22-12-09), masoomiyat (21-12-09), PUMAOC (21-12-09)
عضو VIP شهرسختافزار
با درود بر دوستان گرامی
2 عدد مین زیر به فروش میرود
1- مین Asus P6T که کمتر از 1 ماه کارکرده کاملاً تمیز و دارای گارانتی دیجیتال اورکلاک زیادی نشده یعنی بلد نبودم بهش فشار وارد کنم وگرنه حتماً اینکار رو میکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت 210 هزار تومان
2- مین Foxconn BloodRage GTI که مین بسیار عالی و با قابلیتهای فراوان برای اورکلاک محسوب میشود
این مین اورکلاک شده ولی فشار زیادی بهش وارد نشده تنها فشار وارده رسوندن فرکانس پردازنده Core i7 920 به میزان 4995Mhz بود که توسط خودم انجام شده هست
قیمت : 230 هزار تومان
قیمتها زیاد تغییر نخواهد کرد و دلیل فروش هم جهت خرید EVGA می باشد
Going To Change New HardWare Soon
AlleN (21-12-09), D J V A H I D (22-12-09), masoomiyat (21-12-09), PUMAOC (21-12-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
لازم به ذکر هست که هر دو مین جای سوراخ برای بلاکها و فنهای سوکت 775 رو دارند و میتوانید از فنهای سوکت 775 برای این مینها استفاده کنید و نیاز به تبدیل دیگر ندارید
AlleN (21-12-09)
SSA Leopard
تمام وسايل برد دوم باهاش هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟(كامل ديگه)
bloodrage GTi رو با مین من عوض میکنی .حتی حاضرم یه خورده سر هم بدم.برا فروش مین من بهتر فروش میره..
مین من Asus P6t Deluxe V2 هست.
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کامل کامل خیر
وسایل مورد نیاز همراهش هست بقیه وسایلش دست یکی از دوستان هست که در صورت فروش میتونم ازش بگیرم برای خریدار مین بفرستم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedjahanbakhsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه دوست عزیزم قصد فروش هست ولی تعویض برنامه ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamedjahanbakhsh (22-12-09)
کاربر شهرسختافزار
اين سوراخها به صورت فابريكي روي بوردها بوده يا خودتون ايجاد كرديد ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه برادر بصورت فابریک از همون کارخانه های سازنده روی بردها بوده استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
murizaki_2000 (25-12-09)
غیر ممکن هست کسی با این قیمت ها بخره
در قیمتتان تجدید نظر کنید خودم مشتری هستم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
کم یا زیاد بودن قیمت به خودشون مربوطه . شما میتونید قیمت خودتون رو اعلام کنید تا ایشون در صورت موافق بودن با شما معامله کنن .
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
AlleN (22-12-09), behrouz8 (22-12-09), Dark Devil (22-12-09), ic3_drag0n (22-12-09), mehransss (15-01-10), nima_hl (22-12-09), PUMAOC (22-12-09), ViViD (22-12-09)
با سلام :
من اولي رو 130 و دومي رو 170 خريدارم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks