قیمتت بیش از حد اندازه نجومیه ... ضمنا سی پی یو 2.4 سلرون هم 6 تومن ... چند تا میخوای بیارم واست ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
قیمتت بیش از حد اندازه نجومیه ... ضمنا سی پی یو 2.4 سلرون هم 6 تومن ... چند تا میخوای بیارم واست ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه fx5500 256 هم هست همه قطعات رو تک تک قیمت بدهه شاید من قیمت دستم نیست انوقت چند تا قطعه هم من میخوام شما قیمت بده یه وقت دیدی معامله بینمون شد من یه مادر برد 478 میخوام که pci express 16 X داشته باشه
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahbazi110 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من کل قطعات شما رو خریدارم
عجله هم دارم
لطفا ریز قطعاتتون رو بفرمایید و ریز قیمت هارو بگویید
تا ان شا الله معامله کنیم
لطفا تمامیه قطعاعی که دارین دقیق بگویید
همونهایی که بالا گفتم main p4 taitan 533 cpu 1.8 full ram 256 vga radeeon 7000 white case next & power 350w اون یکی هم main p4533 asus cpu celeron 2.6 ram 256 vga fx 5500 256 m case logic power 300w یه
8400gs 256ram هست اگه main p4gpl-x or p4gd1 or p4rd1 پیدا کنم قیمت هم دوستان خیلی پایین گفتم اگه قیمت قطعاتی که من میخوام پیدا بشه به این مناسبی که خوبه شما پیشنهاد بدید بهتون میگم اگه غرب تهران هم با شید که بهتر راستی هر دو هاردشون 40 هست
کاربر شهرسختافزار
بعید میدونم این مادربرد رو پیدا کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahbazi110 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو پاساژ رضا پشت ویترین یه دونه هست البته سوکت 478 با رم DDR2
برندش هم یادم نیست تو سالن جنوبی بازم سمت جنوب
|
|
کاربر شهرسختافزار
لطفا برای فروش قطعات با من تماس بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahbazi110 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
09365101994
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks