سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان ریبال و تعویض انواع چیپ تعمیر لپ تاپ و مودم و قطعات سخت افزاری پذیرفته می شود
سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان ریبال و تعویض انواع چیپ تعمیر لپ تاپ و مودم و قطعات سخت افزاری پذیرفته می شود
aryaiee (16-11-14), YosefFaraji (17-11-14)
|
سلام داداش.قیمتا چجوریه؟برای کارت گرافیک؟
دوست عزیز چه کارت گرافیکی دارید
الان گرافیکی ندارم که مشکل داشته باشه.خواستم قیمت بگیرم فقط.ریبال ایکس باکس هم انجام میدید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vahid_ranjbar2007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله ریبال ایس باکس هم انجام میدم شما خودتون قیمت بگیرید من زیر اون قیمت براتون ریبال میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش من الان نه گرافیک خراب دارم نه ایکس باکس خراب.قیمت هم ندارم.خواستم ببینم محدوده قیمتش چنده؟از چقدر تا چقدر متغیره برای گرافیک های مختلف؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vahid_ranjbar2007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
دوست عزیز من مین سوکت 1366 دارم که یکی از پایهای سوکت سی پی یو شکسته میخاستم بدونم امکان تعمیرش هست؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks