Mahdi_ys (03-06-15)
کاربر شهرسختافزار
یکسری فلش مموری 8 و 16 گیگ و تعدادی موس وایرلس و سیم دار و سایر لوازم جانبی دارم که چون مغازه ام را جمع کردم میخوام بفروشم
به نظر شما چطور میتونم سریع این وسایل را بفروشم؟؟؟معاوضه با هارد اکسترنال و پاوربانک هم میکنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahdi_ys (03-06-15)
|
|
M3RS4D 50062 (03-06-15)
کاربر شهرسختافزار
سی دی ها قیمت تکی شون را یادم نیست چند تا هستند 3 یا 4 تا شون ویندوز نوین پنداره گذاشتم جمله بفروشم راستی اون موس فیلیپس هم فکر میکنم طرح باشه قابل شما را نداره اما پکیج هستند موس هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (03-06-15)
کاربر شهرسختافزار
آپ.........................
کاربر شهرسختافزار
معاوضه با هارد اکسترنال یا کوله لپ تاپ تارگوس هم انجام میدم
کاربر شهرسختافزار
آپ....................
|
|
دوست عزیز قیمت usb های emtec رو میفرماین ؟
ممنون
کاربر شهرسختافزار
16 گیگ هستند با گارانتی متین قیمتشون 24000 تومان هست و 5 عدد موجود دارم ازشون و از مدل پروشات ساخت تایوان که 8 گیگ هست 9 عدد مانده با قیمت هر کدام 12500 که البته اینها زیر قیمت خرید خودمه و حتی هزینه ارسال کالا را که برام فرستادن را محاسبه نکردم.در هر صورت چون مغازه را جمع کردم همه را یکجا میخوام بفروشم.موس و کیبوردها و بقیه لوازم جانبی هم قیمتشون واقعا مناسبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Optimus Prime برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks