من يك گيگابايت G-POWER نو دارم بهترين اير كولينگ گيگاست تو ايران نيست . تو انور هم به دليل كيفيت عالي كميابه . بازار 70 ميدن من 55
سلام هر کسی یه کیس خوب و خنک داره البته سالما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من میخوامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگر هر کسی هم v8یا v10داره بگه ممنون میشیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
من يك گيگابايت G-POWER نو دارم بهترين اير كولينگ گيگاست تو ايران نيست . تو انور هم به دليل كيفيت عالي كميابه . بازار 70 ميدن من 55
یه کیس گرین ونگارددارم. به کارتون میاد؟
http://www.green-case.com/products/c...model=vanguard
سلام اگر میشه از کولینگتون یه عکس بذارین ویه لینک تا بهتر درکش کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چند وقته خریدین
چند میدین کیستونو چه مدته خریدین و هر اطلاعات تکیلی دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoomiyat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند میدین کیستونو چه مدته خریدین و هر اطلاعات تکیلی دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoomiyat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
دوست عزیز من برای core i 7 میخوام اونم 1366نکته بعدی مدل دقیق برا شماست که عرض نکردینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
up........................
سلام خوبید یه سری به این تاپیک بزنید ببنید به کارتون مییاد
http://forum.persiantools.com/t146438.html
سلام به همه جنابuspممنونم ولی آقا بازم میگیم بدنبال یه کیس خنک بهعلاوه یه کولر توپ برا سوکت1366هستم کمممممممممممککککککککک
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks