خریدار کیس سرور
کاربر شهرسختافزار
خریدار کیس سرور
life24 (27-11-12)
|
|
آرش جان کیس خالی میخوای یا کامل ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arashghazali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر کامل میخواهی، این سرور برای چه منظوری استفاده خواهد شد و بودجه شما چقدر است ؟
life24 (27-11-12), Moein (27-11-12), Over_Cracker (27-11-12)
کاربر شهرسختافزار
درود
كيس خالي ولي اگه كامل باشه به قيمت هم عاليست
براي ضبط تصاوير ايپي كمرا ميخوام
كه همش روشن وتصاوير ضبط كنه
ممنون ميشم اگه سيستمي براي كار من لازم مي دونيد راهنماييم كنيد
آرش جان اسم سرور که میاد مفهومش میشه باز کردن سر جیب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arashghazali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما برای این کار فقط کافیه یه کیس بگیرید که جلوی هاردش فن داشته باشه
چون ip بیس تصاویر را میفرستی احتیاج به سیستم قوی هم نداری یدونه سمپرون با یک مین آنبرد هم کافیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجموع این سیستم رو میشه حدود 300-400 ( بدون هارد ) جمع کرد هارد هم بسته به میزان احتیاجت میتونی تهیه کنی اگر هم اطلاعات خیلی حیاطیه یدونه رید 1 ببند
حالا یه بار دیگه اسم سرور را بیار تا چند میلیون پیاده بشی بعد همین کار کیس بالا رو برات انجام بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنمايي نيما جان
من athlon x2 5000 رو سيستم فعليم دارم كه اگه خاطرتون باشه پهلوان قديمي am2
شما رو ميخواستم بخرم كه قسمت من نشد
سي پي يو من همش درگيره و كيس فعلي من مناسب نيست ترجيح مي دم كيس سرور باشه كه هم درب با قابليت قفل داشته باشه همن فن
nima_hl (28-11-12)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز
به این دو تا لینک سر بزن:
فروش سیستم های سرور با مشخصات فوق العاده
فروش سیستم قدرتمند i7 950+ asus ASUS Rampage III Extreme +Asus ENGTX460 DirectCU
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks