برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !
سلام
دوستان عزیز
یک عدد کیس کامل میخام که ساده باشه و مناسب برای دانلود کردن شبانه باشه...
یعنی شب روز روشن باشه و طاقت بیاره
نمیخام زیاد خرج کنم
خیلی خیلی تا 90 ....
دوستان داشتن خبر کنن...
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !
دوستان کمک کن که من متوجه این شکلک ها بشم....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rambo2020 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sobhan4752 (22-02-13)
نمیدونم چرا به جای پیشنهاد عکس و شکلک میفرستین...؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز یک هارد 80 گیگ معمولی قیمتش حدود 90 تومن شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sobhan4752 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این قیمت دلار خیلی بعید میدونم شما بتونید یک کیس با این مبلغ تهیه کنید
علامت شکلکهای تعجب دوستان هم فکر میکنم به همین دلیل بوده
به هر حال شما قبلا با 90 میتونستید یک کیس مینیمم برای کارتون تهیه کنید در حال حاضر باید این رقم را در 2 یا 3 ضرب کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
life24 (22-02-13)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من توی فروم همسایه هست
پیشنهادهایی که من تا شب برایتان توی همین تاپیک قرار میدم با قیمت که روشن بشه وضعیت...
بازم ممنون از توجه تون...
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2
تا 120 هم میتونم بدم
دوستان کمک کننننن!!!!
تا 130 میتونم برات پیدا کنم
پ.خ دادم دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yaser_206 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks