یک مطلب جالب در مورد 2342 به شما بگویم که شدیدا با مادیران در حال مذاکره در مورد آن هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi77 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل این مانیتور در تکنولوژی ساخت آن نیست بلکه کج بریده شدن شیشه های عینکها ( بخصوص رو عینکی ) باعث میشود شما نتوانید از این مونیتور لذت کافی را ببرید
یک تست میگم انجام دهید
عینک مانیتور خود را به چشم زده و به رو عینکی نگاه کنید
در این حالت با هر چشم باید یک شیشه از رو عینکی را تیره و شیشه دیگر را روشن ببینید
ولی شما هر دو شیشه را بنفش می بینید
حالا رو عینکی را حدود 45 درجه حول مرکز بچرخانید در کمال تعجب مشاهده میفرمائید که یکی از شیشه ها تیره و شیشه دیگر روشن شد ( وضعیت صحیح )
شیشه تمام رو عینکیهای این مدل تا اینجا که بنده جستجو و تحقیق کردم همگی اشتباها کج نصب شده و شما برای مشاهده تصویر سه بعدی باید گردن خود را 45 درجه کج کرده تا تصویر را واضح ( بدون گوستینگ ) ببینید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکرش رو بکنید چند نفری جلوی تلویزیون با گردنهای کج نشستید یک نفر از در وارد میشود و میپرسد چ کار میکنید ! شما هم پاسخ میدهید مگر نمیبنی گردنهامون کجه داریم فیلم 3d میبینیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه این مشکل را روی عینکیهای تلوزیونهای lg وارداتی شرکت گلد ایران هم داریم
فعلا با این دو شرکت مشغول صحبت هستم و میخواهم یک فراخوان برای تعویض این عینکها راه بیاندازم ( فعلا مشغول مذاکرات مقدماتی هستم )
متاسفانه این مشکل باعث شده این تکنولوژی بسیار دوست داشتنی در ایران نتواند به صورت شایسته فراگیر شود و اکثر دوستان نظر خوبی به آن نداشته و بدنبال اکتیو مانیتورها روند
پینوشت : لطفا تستی که گفتم را انجام دهید و نتیجه را اعلام فرمائید چون در حال جمع آوری آمار خرابی هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks