up............
سلام خدمت دوستان گلم
اگه کسی این کیت انویدیا رو برای فروش داره لطفا قیمت بده تا معامله کنیم
اگه کیت یکشم باشه مشکلی نیست.
اینم آدرس میلم se7en_mahdi@yahoo.com برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
up............
مهدی جان جسارتا شما این کیتها را شخصا تست فرمودید؟
من نیم ساعت فیلم نگاه کردم تا 2 روز آلبالو گیلاس میچیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظرم شما به جای هزینه روی اکتیو به سراغ پسیو برویدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (06-09-12)
سلام نیما جان اتفاقا خودم مانیتور LG D2342 دارم به خاطر عمق کم تصویر میخوام به Active کوچ کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تو بازار کیت یکشو تست کردم خیلی از پسیو بهتره اونقد که پسیو شبه داره اکتیو نداره فکر کنم کیت دومش خیلی بهتره شده باشه
من خودم چشمام ضعیفه ولی آلبالو گیلاس نمیچینه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مانیتورم یه حسن دیگه هم داره که از طریق نرم افزار جانبیش فیلم-عکسو همه بازیهای که از رابط Direct 3D استفاده می کنن براتون سه بعدی میکنه (تو بازی معرکست (بازیهای پی سی رو میگم) آخرین بازی که سه بعدی بازی کردم Uncharted 3 بود خیلی شبهش بالا بود)
یک مطلب جالب در مورد 2342 به شما بگویم که شدیدا با مادیران در حال مذاکره در مورد آن هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi77 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل این مانیتور در تکنولوژی ساخت آن نیست بلکه کج بریده شدن شیشه های عینکها ( بخصوص رو عینکی ) باعث میشود شما نتوانید از این مونیتور لذت کافی را ببرید
یک تست میگم انجام دهید
عینک مانیتور خود را به چشم زده و به رو عینکی نگاه کنید
در این حالت با هر چشم باید یک شیشه از رو عینکی را تیره و شیشه دیگر را روشن ببینید
ولی شما هر دو شیشه را بنفش می بینید
حالا رو عینکی را حدود 45 درجه حول مرکز بچرخانید در کمال تعجب مشاهده میفرمائید که یکی از شیشه ها تیره و شیشه دیگر روشن شد ( وضعیت صحیح )
شیشه تمام رو عینکیهای این مدل تا اینجا که بنده جستجو و تحقیق کردم همگی اشتباها کج نصب شده و شما برای مشاهده تصویر سه بعدی باید گردن خود را 45 درجه کج کرده تا تصویر را واضح ( بدون گوستینگ ) ببینید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکرش رو بکنید چند نفری جلوی تلویزیون با گردنهای کج نشستید یک نفر از در وارد میشود و میپرسد چ کار میکنید ! شما هم پاسخ میدهید مگر نمیبنی گردنهامون کجه داریم فیلم 3d میبینیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه این مشکل را روی عینکیهای تلوزیونهای lg وارداتی شرکت گلد ایران هم داریم
فعلا با این دو شرکت مشغول صحبت هستم و میخواهم یک فراخوان برای تعویض این عینکها راه بیاندازم ( فعلا مشغول مذاکرات مقدماتی هستم )
متاسفانه این مشکل باعث شده این تکنولوژی بسیار دوست داشتنی در ایران نتواند به صورت شایسته فراگیر شود و اکثر دوستان نظر خوبی به آن نداشته و بدنبال اکتیو مانیتورها روند
پینوشت : لطفا تستی که گفتم را انجام دهید و نتیجه را اعلام فرمائید چون در حال جمع آوری آمار خرابی هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیما جان این تست رو انجام دادم ولی نمیدونم درست یا غلطبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که عینک رو زدم و به رو عینکی نگاه کردم هر دو چه با زاویه وچه بدون زاویه بنفش بود
ولی وقتی یک چشمم رو بستم دقیقا شیشه روبروی همون چشم روشن و دیگری بنفش بود
حالا نمیدونم درست بود یا نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از کجا میشه عینک پسیو بدرد بخور حالا ماله ال جی نباشه رو خرید؟حدودا چه قیمتیه؟
|
عزیز اون عینکی که به چشمت زدی هم شیشه هاش کجه که بنفش میبینی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi77 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدا بگم این مادیران رو چیکارش نکنه با این عینکهائی که آورده
عینک و رو عینکی را عوض کن و همانطور که اون عینکی که تو دستت هست را میچرخانی سرت را هم به به چپ و راست بگردان
در یک حالت شیشه را تقریبا کامل دودی میبینی
همین تست را هم با اون گلهای اول tridef انجام بده و عینک را بزن و سرت را به چپ و راست بچرخان در یک حالت میبینی دنیا زیبا شد بعد تو همون زاویه یک فیلم یا عکس سه بعدی ببین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه خیلی دنبال این عینک بودم ولی تا این لحظه متاسفانه نتونستم پیدا کنم
هر چه عینگ در بازار هست یا آناگلیف است یا اکتیو
مهندس ارشد مادیران رفته مرخصی اول هفته پیگیری میکنم این شرکت موظف است که به ما عینک درست تحویل دهد
سلام اقا نیماعجب دقت دارید دقیقا من هم این کارو کردم میبینم بهتر میشه کمی کج یا از بقل عالی نشون میده بازی های pc با کارت گرافیک بالا ریفرش پیکسل زیادتر باعت میشه بهتر ببینیم تو Crysis 2 خیلی خیلی عالی و با عمق نشون میده تو ps3 هم خوبه بعضی وقتا میگم ان که 3d پرید چیشود....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عجب خبری به همه دوستام میگم که همه جا پخشش میکنم LG مجبور شه عوض کنه لطفا مارم در جریان بزار از pm یا یه تاپیک براش بزنید بد نیست با تشکر...
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SiamkoGames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دروغ چرا تا قبر آ آ آ آبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست بسیار عزیزی خارج از محیط نت دارم به نام مهران .
ما همزمان 2 عدد مونیتور خریدیم ولی حس میکردیم یک مشکلی وجود دارد چون وقتی تلوزیونهای این نسل را تست میکردیم گوستینگ کمتر و عمق بیشتری داشت
در نهایت ایشان به مشکل عینکها پی بردند و بنده را در جریان قرار دادند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتما خبری شد اعلام میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
راستی نیما جان زالمن هم یه مدل مانیتور passive داره
عینکهای اونو میشه گیر آورد تا از این مشکل رهایی یافت (این آخرش یه دفعه ای اینقدر احساسی شد)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks