سلام
کسی از دوستان کارت گرافیک دست دوم معمولی PCI-E سراغ نداره ؟
سلام
کسی از دوستان کارت گرافیک دست دوم معمولی PCI-E سراغ نداره ؟
|
با سلام
XFX 9500 GT 512 M.B موجوده.
خواستید در خدمتم.
Cyberlife (19-10-14)
قیمت چند ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفاً ازش چند تا عکس با نام کاربری خودتون بندازید.
قیمت 70 تومان.
اینم عکسها:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cyberlife (19-10-14)
دوست عزیز تا چه قیمت میتونید هزینه کنید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Cyberlife برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
حداکثر تا 50 الی 70 تومانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
ممنون دوست عزیز بابت پاسختونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Cyberlife برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من گرافیک حدود 200 هزار تومان دارم اگر خواستین درخدمتم
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
Cyberlife (19-10-14)
داداش اگر این گرافیک رو نمیخوای بگو چون میخوام براش تاپیک فروش یا معاوضه بزنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Cyberlife برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتظر خبرت هستم.
- - - Updated - - -
داداش اگر این گرافیک رو نمیخوای بگو چون میخوام براش تاپیک فروش یا معاوضه بزنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Cyberlife برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتظر خبرت هستم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks