سلام بر همه دوستان من دنبال یک کارت گرافیک 8600 GT هستم.هرکی داشت یه ندا به مابده. رنج قیمتم از 40 تومن بالاتر نباشه
سلام بر همه دوستان من دنبال یک کارت گرافیک 8600 GT هستم.هرکی داشت یه ندا به مابده. رنج قیمتم از 40 تومن بالاتر نباشه
|
|
کارت گرافیک 8600 و 8400 gt با ویندوز ویستا مشکل دارند درایورشون نصب و update نمیشه
نخر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابت راهنمایت ممنون ولی من با این کارتا کار کردم هیچ مشکلی نداشت وبه راحتی آپدیت مشد.
آخرین ویرایش توسط vahidps در تاریخ 19-03-09 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط scw برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدشما چه دلیلی واسه این صحبتتون دارید ؟!!! کی همچین حرفی زده ؟!!! آدم شاخ در میاره با این صحبتهای بی پایه و اساس شما !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اصلا هم اینطور نیست !!!
soheilsh (19-03-09)
دوست من چرا از چيزي كه اطلاع نداريد نظر ميديد . اين كارتها سازگار با دايركت ايكس 10 ميباشند و كاملا سازگار با ويستا هستند . درايورشون هم مانند درايورهاي ديگه سري 8 اپ ديت ميشه .
این بحث ول کنید من دنبال کارتم نه دایرکت ایکس
|
|
40 يكم پايينه.مگه مدل 256mb ddr2 باشه.من يه دونه XFX 1GB DDR2 سراغ دارم.55 ميگه.قيمت خيلي خوبي نيست ولي ميرزه.گارانتيشم فكر ميكنم 1 سال مونده.شايدم بيشتر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vahidps برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کجاش پایینه یکی تو سایت 512 خریده بود 37
خوب من نگفتم نميشه خريد.شايد يكي 30 بده ولي داره ارزون ميده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vahidps برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا شاید یکی حال کرده ارزون بده مگه بده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks