کارت گرافیک 8600 و 8400 gt با ویندوز ویستا مشکل دارند درایورشون نصب و update نمیشه
نخر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کارت گرافیک 8600 و 8400 gt با ویندوز ویستا مشکل دارند درایورشون نصب و update نمیشه
نخر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابت راهنمایت ممنون ولی من با این کارتا کار کردم هیچ مشکلی نداشت وبه راحتی آپدیت مشد.
آخرین ویرایش توسط vahidps در تاریخ 19-03-09 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط scw برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدشما چه دلیلی واسه این صحبتتون دارید ؟!!! کی همچین حرفی زده ؟!!! آدم شاخ در میاره با این صحبتهای بی پایه و اساس شما !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اصلا هم اینطور نیست !!!
soheilsh (19-03-09)
دوست من چرا از چيزي كه اطلاع نداريد نظر ميديد . اين كارتها سازگار با دايركت ايكس 10 ميباشند و كاملا سازگار با ويستا هستند . درايورشون هم مانند درايورهاي ديگه سري 8 اپ ديت ميشه .
این بحث ول کنید من دنبال کارتم نه دایرکت ایکس
|
|
40 يكم پايينه.مگه مدل 256mb ddr2 باشه.من يه دونه XFX 1GB DDR2 سراغ دارم.55 ميگه.قيمت خيلي خوبي نيست ولي ميرزه.گارانتيشم فكر ميكنم 1 سال مونده.شايدم بيشتر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vahidps برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کجاش پایینه یکی تو سایت 512 خریده بود 37
خوب من نگفتم نميشه خريد.شايد يكي 30 بده ولي داره ارزون ميده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vahidps برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا شاید یکی حال کرده ارزون بده مگه بده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks