به یک عدد کارت دی وی بی نیازمندیم ... ترجیحا آور شده و خنک جهت دانلود آفلاین ... باقیمت ارزان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
به یک عدد کارت دی وی بی نیازمندیم ... ترجیحا آور شده و خنک جهت دانلود آفلاین ... باقیمت ارزان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
اسكاي استار 2.6 سالم با تمام وسايل و جعبه دارم 30 هزار تومان............ قربان
آخرین ویرایش توسط sh.m در تاریخ 14-04-10 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
چند وقته خریدید ؟ سالمه سالمه؟ لطفا یه عکس ازش بذارید و اینکه کدوم شهرید ... 30 تومن رو با هزینه پست با خودتون هستم ... هزینه پست نهایت 2-3 میشه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sh.m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام.اگه اون دوستمون کارت رو نخاستن من خریدارم. اگه با هم معاملتون نشد شماره حسابتون را برام pm کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sh.m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حدود دو سال تهران سالم سالم است با كنترول هزينه پست تا 3 هزار تومن با من عكس هم تا فردا شب ميزارم
عضو VIP شهرسختافزار
اوکی شما هم یه عکس هم از کارت با وسایل بذار ... کارت اور شده ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sh.m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
مدیر سابق انجمن
سلام همشهری
اینجا رو ببین
http://www.pcnetwork.ir/showthread.p...ت-ورودی
عکس کارت هم برات پ خ میکنم
عضو VIP شهرسختافزار
......... پاک شود ...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks