برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kdo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتی مد نظرت نیست؟
سلام دوستان قصد تعویض این 8150 رو دارم خاص بودنش هم به دلیل فوق العاده low ولتاژ بودن و مموری کنترلر عالیش هست که واقعا تک هست و به سادگی میتونه با 0.02 ولت کمتر از دیفالتش فرکانس 4.1 فیزیکس که یکی از سنگین ترین تست هاس رو پاس کنه ولتاژ دیفالت 8150 ها حدود 1.28 هست یعنی شما 500 مگاهرتز اور کردید با ولتاژ کمتر از دیفالت دارای فن و گارانتی هست فقط و فقط هم تعویض(تنها در صورتی که موردی برای تعویض پیدا نشه یا فرد مقابل فقط بخواد بفروشه فروش)- با 1090(یا 1100 یا955 به بالا در صورت معقول بودن قیمت)دلیل هم نیاز به بودجش برای خرید قطعه ای دیگرhttp://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2772764
سیپیو هم کاملا سالم هست
تست مموری کنترلر و اورکلاک رم 1333 پاتیریوت تا 2685
تست فیزیکس سیپیوhttp://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2802277
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینهم مکس فرکانس زیر واتر کولر با کمترین ولتاژ دما ابدا بالای 50 نرفته
عکس:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط kdo در تاریخ 22-05-13 انجام شده است
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kdo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتی مد نظرت نیست؟
New Season
نه متاسفانه در مورد قیمتش فکر نکردم چون فعلا اولویت با تعویض هست ولی طبیعتا قیمتش باید از دیگر سیپیو ها اندکی بالاتر باشه(معمولا اینجور کالا ها با پیشنهاد خریدار و رضایت فروشنده معامله میشند)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما قیمتی که حاضرید هزینه کنید رو برام بفرستید در صورت تصمیم به فروش حتما در نظر میگیرمش
من پیشنهادی ندارم دوست عزیز شما فروشنده هستید و می بایستی قیمت روی کالا خودتون بگذارید
برای من دوست عزیز سی پی یو که خوب اورکلاک بشه وقتی معلوم میشه که نتیجه ای حاصل بشه به خاطر همین نمی تونید بگید این سی پی یو انقدر ارزش داره ! اما در عین حال کالا برای شما هست و شما فروشنده اون هستید و هر قیمتی برای اون تعیین کنید بنده یا هیچ شخص دیگه حق دخالت ندارم !!
اگر قیمت منطقی باشه بعد از مدت ها بدم نمیاد یک سی پی یو ای ام دی رو برای تفریح تست کنم
New Season
بله درست میفرمایید ولی این سیپیو تست شده و نتیجشم خوب پس داده(البته تا حالا زیر نیتروژن نرفته) تست هاشم گذاشتم(چون فکر نمیکنم سیپیویی که با واتر نتیجه خوبی میده زیر نیتروژن نتیجه بد بده) و فکر نکنید قیمت غیر معقولی خواهم داد حتما قیمت معقول هست و شاید اصلا هم قیمتشو بالاتر از قیمت دوستان برای فروش نگم شاید هم کمی بالاتر بگم یا به عبارتی بابت کار کردش کم تر کم کنم و در مورد قیمتشم هیچ نظری ندارم باید ببینم دوستان چه قیمتی پیشنهاد میدهند تا به یک قیمت منطقی قیمت گذاریش کنم چه برای تعویض و چه برای فروش
اوکی پس زمانی که قیمت گذاری شد اگر براتون مقدور هست به بنده یک اطلاع بدید
ممنون
New Season
|
حتما خبر میدم بهتون
باتشکر
Moein (23-05-13)
سلام دوستان قیمت مشخص شد و به احتمال 99% خواهم فروخت
قیمت فروش پایه600 فوری 620 فکر میکنم 20 تومن بیشتر از عرف و قیمت دوستان برای این سیپیو بیارزه
چند روزی هست اینترنت از از مخابرات قطع هست و با گوشی انلاین میشم اگر دیدید دیر جواب دادم یا یکسری کار ها رو نمیتونستم بکنم ببخشید
آخرین ویرایش توسط kdo در تاریخ 24-05-13 انجام شده است
nima_hl (24-05-13)
دوستان فروش فوری هست.نبود؟قیمتم مفته ها
..............................
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks