باید برام ارسال کنی . بررسی کنم . اینطوری میتونم قیمت بهتری بخرم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ensleader برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
یه مین برد گیگابایت مدل EP45T-UD3LR که به دلیل مشکل بایوس پردازندم quad منو جواب کرد ولی با سلرون مشکلی نداشت، بردمش تعمیرگاه گفت کار من نیست
خلاصه آخرشم که بایوس شو با Quick Flash فلش زدم دیگه بالا نیومد
غیر این همه چی سالم بوده
حالا اگه به درد شما میخوره چند خریدارین؟ ؟؟
باید برام ارسال کنی . بررسی کنم . اینطوری میتونم قیمت بهتری بخرم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ensleader برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RADEON9 (11-11-16)
همچنان خریدار هستم .
دوستانی هم دنبال قطعات دست دوم هستند . میتونند به من خصوصی بزنند . در صورت امکان از یکی از دوستان همکار براشون تهیه میکنم.
RADEON9 (11-11-16)
درود خدمت جناب امید عزیز
آقا یه هارد 4T با شرایطی که خودتون در جریانید موجوده
ترجیاحا تعویض با هارد :)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
AMD>INTEL (23-11-16)
سلام سهراب جان . اگر 4 ترا با ایراد دیتکت و نیاز به برد داشت بهت خبر میدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SOHR@B برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SOHR@B (23-11-16)
|
سلام من یک مادربرد FoxConn دارم مدل n15235 سوکت AM2+
همه چیش ردیفه فقط پاور خراب بود مین رو که روشن کردم یه ترانزیستور مربوط به تغذیش ترکید
خریداری؟؟
دوتا برد پاور هم دارم سوخته یکیش گرین هست مدل GP-380A-EU 380 وات بدون دسته سیم
یکی دیگه هم دارم مارکش Egate مدل PE-9000 واتشو ننوشته با دسته سیم
اینارم خاستی هست
راستی یه دونه مانیتور الجی مدل T720FB اسمارت فلترون هست خراب
آخرین ویرایش توسط Saeed_S21 در تاریخ 04-12-16 انجام شده است
مادربرد مدل دقیق را بنویس . این مدل برد نیست . این شماره سازنده هست . یک عکس ازش بگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed_S21 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون دو تا برد پاور هم بدون سیم به کارم نمیاد .حالا عکس از گرین بگذار تا ببینم
مونیتور crt هم خرید ندارم .
<br>برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مادربرد
اینم پاور قبلا تعمیر شده بود یه مدت کار کرد بعد کلا سوخت
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks