مدل دقیق رو بنویسد . ایرادش رو بنویسد و یک عکس دقیق ازش بگذاریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل دقیق رو بنویسد . ایرادش رو بنویسد و یک عکس دقیق ازش بگذاریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (25-03-16), Mohammad999 (01-05-15)
|
مدلش قدیقا نمی دونم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی برخی از مشخصات روی هارد اینه :
DinamondMax 22 فک کنم این باشه بازم نمی دونم
Product of Thailand
Gbytes 500
S/N: 9QM8XDFV
P/N : 9GT154-325
STX-ST3500320AS
DiamondMax 7200.11
Firmware : MX15
سوختش
عکس ندارم اگر یادتون باشه تو تاپیک زده بودم برای فروش رم هم گفتم با گوشی عکس میگیرم می خوام تو پی سی بذارم اروور می ده و هنوز نتونستم اروور رو حل کنم
اگر راه دیگه هست که می خواین ببینم راست می گم یا نه بگید تا جواب بدم !
پ.ن : 100 گیگ فیلم باید توش باشه ! می خواستم بگیرم اما گفتن باید یک مدل مثله همین رو بیاری تا بک آپ و از این حرفا که نشد همه ی فیلمهام توش موند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (01-05-15)
مسئله راست و دروغ شما نیست دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون من باید دقیق ایرادش رو بدونم ببینم برای خرید توجیه اقتصادی برام داره یا نه .
صدای خاصی میده موقع وصل کردن به سیستم ؟
Aaron Swartz (25-03-16)
5 6 ماهه دست نزدم ولی حتما می پرسم و به شما می گمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.... : سوخته هستا !
بله . میدونم ایراد دارد . نوع ایرادش مهمهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (25-03-16)
درود پرسیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفتن موتورش کار نمی کنه
|
اپدیت همچنان خریدارم .....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (25-03-16)
خرید مادربرد- گرافیک و پاور خراب
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
باید بفرستید تست کنم . اگر بردش سالم باشه خریدارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (25-03-16)
هزینه ارسال با شماست ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پ.خ چک شود
جواب داده شد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (25-03-16), Mohammad999 (25-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks