دوستان من یک پاور با توان حداقل 900 به بالا خریدارم وحداقل دارای 6 ماه گارانتی باشه هرکس داره بیاد جلو من خریدار واقعی هستم
کاربر شهرسختافزار
دوستان من یک پاور با توان حداقل 900 به بالا خریدارم وحداقل دارای 6 ماه گارانتی باشه هرکس داره بیاد جلو من خریدار واقعی هستم
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز من 1230 دارم که گارانتیش هنوز شروع نشده :دی خواستی خبرم کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
کاربر شهرسختافزار
گارانتیش هنوز شروع نشده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یعنی چی قیمت مورد نظر شما چقدر هست اگر مناسب باشه خریدارم
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خاطر اینکه برچسب گارانتی نداره . هیچ مشکلی هم نداره صحبت شده با اقای عمرانی و پاور مورد تاییدشون هست قیمت مناسب بدم هر چی بازار اعلام کردن الان قیمت نو این پاور اعلام خود گرین به نماینده 245.000 تومان هست من می تونم به شما 247 بدم
New Season
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز حساب کردم این پاور خیلی برای سیستم من زیاد هست 1030 کافی هست (اونم کار کرده چون بوجم به نو نمی رسه) برای سیستم ممنون ازشما
آخرین ویرایش توسط REZASH در تاریخ 05-06-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
کسی نبود بابا خریدارم ها
|
|
کاربر شهرسختافزار
نبود به خدا سیستمم خوابیدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بهشما پیغام خصوصی دادم لطفا جواب بدین
عضو VIP شهرسختافزار
ایشون گفتند شما یک پاور نو 885 بگیرید فکر نکنم داشته باشن واسه فروشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks