من یه 320 دارم.روش پر از فیلم هست!قیمت رو پ خ می کنم!
دوستان هارد من 250 بود یکی از دوستام که هارد یه ترا خریده بود اینو به من داد من همینجوری خواستم امتحانش کنم و اطلاعات روش بریزم چون ساتا 2 بود و من فیشش رو نداشتم از فیش دی وی دی رایتر استفاده کردم و هارد رو جاش نصب نکردم منظورم پیچ نکردم یه سه چهار باری همینطور هارد رو آویزون وصل کردم تا اینکه هارد سوخت حالا اول می خواستم ببینم ارزش تعمیر داره قیمت تعمیر چقدر میشه؟
از دوستان هر کی هارد 120 تا حداکثر 320 داره دست دوم منظورمه قیمت بدید اگه هم با اطلاعات می فروشید قیمت کل رو بهم بگید.(هارد اینترنال ُساتا)
|
|
من یه 320 دارم.روش پر از فیلم هست!قیمت رو پ خ می کنم!
کاربر شهرسختافزار
برادر یه هارد 200 سامسونگ دارم با هزینه ارسالش 23 تومن.
هارد با گارانتی هست یا بدون گارانتی و اینکه با اطلاعات می فروشی یا خیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhadi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
هارد بدون اطلاعات و بدون گارانتی ولی سالم است.
|
|
دوست عزیز یه کم گرونه قیمت 250 نو 37 تومانه حالا حساب کن 200 دست دو و بدون گارانتی اگه با محتویات بود اینقدر می ارزید قیمت نهایی رو بگو اگه مورد بهتری پیشنهاد نشد ازت می خرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhadi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گارانتی داره؟40 تومان زیاده اگه محتویاتش فیلم و سریال بود یه چیزی می تونی فیلم و سریال برام بزنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
30 خریدارم
آخرین ویرایش توسط mehdidutt در تاریخ 25-07-10 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks