AMD>INTEL (30-05-14)
با سلام به همه دوستان شهر سخت افزار - از دوستان وارد تو کار سخت افزار ... nima_hl و AMD>Intel راهنمایی میخواستم برای خرید قطعات
راستش میخوام یک PC جمع کنم توی قطعات اصلیش موندم که چی انتخاب کنم. سیستمی که میخوام برای کار خونه و فیلم و گیم های سبک و اینترنت و برنامه نویسی PHP و ASP هستش ... کار رندر و 3D و after effect و اینا انجام نمیدم فقط میخوام تا 7 - 8 سال کار کنه. میخوام AMD ببندم چون هم از اولش با AMD کار کردم و راضیم و هم میخوام ارزون در بیاد.
بودجه حدود 750 بدون مانیتور و ماوس و کیبورد و اسپیکر و هارد
یعنی در واقع قطعاتی که لازم دارم ایناست: MB - CPU - RAM - case - Power - DVD Rw
مشخصات سیستمی که میخوام:
1- مادربرد +FM2 باشه ترجیحاً با مشخصات زیر: = (قیمت هم حدود 200 باشه)
-- ASRock یا GIGA
-- All solid capacitor (فقط فرق Gold با معمولی رو نمیدونم) کدومش بهتره شما بگید
-- APU نسل Richland بخوره (اگه Kaveri اومده بود Kaveri بر میداشتم ولی فکر کنم هنوز نیومده)
-- حتما Ultra Durable باشه چون میخوام یه هشت سالی حداقل کارکنه
-- windows 8.1 ready باشه
-- یه دونه پورت PCIe 3.0 16x داشته باشه برام کافیه
-- اورکلاک اینا نمیخوام
-- رم Dual channel DDR3 1866 یا بالاتر رو ساپورت کنه
-- یه پورت display معمولی داشته باشه کافیه -- multiple monitor نمیخوام -- HDMI و DVI و اینا هم مهم نیست
-- 4K display نداشته باشه هم مهم نیست
2- پردازنده APU میخوام واسه همین +FM2 برداشتم منتها دیگه نمیخوام A4-4000 باشه .. میخوام یه خورده قویتر باشه = (قیمت ؟؟)
3- رم حداقل 2 گیگ DDR3 1600 ... مارکش هم Apacer یا kingstone باشه ... زیاد مهم نیست = (قیمت در حد 120 تومن)
4- پاور خوب باشه که بعدا اگر خواستم یه موقع VGA خوب بگیرم جواب بده = (قیمت در حد زیر 150 خوبه)
5- فن پاور و کیس و سی پی یو هر چقدر بی صداتر باشه بهتر
6- کیس مارکش زیاد مهم نیست ... در حدی که سیستم خنک باشه کافیه -- شکل و شمایلش اصلا مهم نیست
7- هارد نمیخوام چون یه دونه 500 SATA seagate از سیستم قبلیم مونده
8- DVD Rw هم پایونیر (اگه FX باشه که چه بهتر چون یکی داشتم خیلی ازش راضی بودم)
---------------------------------------------------
در رابطه با مادربرد، دوستان مدل GIGABYTE - F2A88XM-HD3 رو تو این تاپیک پیشنهاد داده بودن که خیلی خوبه ولی گرونه.
من چند تا ASRock انتخاب کردم منتها نمیدونم کدوماش تو بازار ایران الان هست که بشه تهیه کرد. اینکه کدومش از نظر کیفیت بهتره و تو بازار هم موجود هست یا نه ... دوستان خبره سخت افزاری خواهشاً راهنمایی کنن ممنون میشم چندتاش ایناست:
ASRock > FM2A78M-DG3+
www.asrock.com/mb/AMD/FM2A78M-Pro4
ASRock > FM2A78M-ITX+
ASRock > FM2A58M-VG3+
www.asrock.com/mb/AMD/FM2A88M-Extreme4
ASRock > FM2A88X-ITX+ نظرم بیشتر رو این مدل هستش
ASRock > FM2A75M-HD+
www.asrock.com/mb/AMD/FM2A58M+ BTC
ASRock > FM2A58M-DG3+
ASRock > FM2A55M-VG3+
ASRock > QC5000-ITX/WiFi
قبلا از توجه دوستان سپاسگذاری میکنم
آخرین ویرایش توسط arezab در تاریخ 30-05-14 انجام شده است
Imagination is more important than knowledge
Albert Einstein
AMD>INTEL (30-05-14)
|
برای خرید مادربرد fm2 که امکانات مناسب داشته باشه . حداقل باید 350-300 هزینه کنید .
پیشنهادم GIGABYTE - F2A88XM-HD3 هست .
الان AMD A10-5700 حدود قیمت 420 تومن دارد .
آره اون خوبه ولی پورت های گرافیک و تشکیلات اضافی زیاد داره .. من میخوام حالت mini-atx باشه چون نه میخاوم SLI و این حرفها استفاده کنم نه چیز دیگه. چون نمیخوام کارت گرافیک بردارم +FM2 و APU انتخاب کردم ... اگه فکر میکنین کانفیگ دیگه ای هست که گرافیک در حد متوسط رو جواب بده و ارزونتر در میاد، مسئله ای نیست اونو بر میدارم
Imagination is more important than knowledge
Albert Einstein
سلام
msi a55 fm2+
a6 5400k
ram kingston 1866cl10 8gb 2*4gb
power 430w green
dvdrw liton
case eleganc دسته دار
950.000t
تو این پلتفرم مموری نقش مهمی داره و باید حتما دوال چنل باشه برای استفاده هرچیه بهتر از تمام قدرت گرافیک داخلی و خود پردازنده، چون مقداری از رم برای استفاده گرافیک داخلی رزرو میشه زیر هشت گیگابایت به مشکل برمی خورید!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks