SajjadKhati (20-07-14)
led قیمت خیلی بالا میدن که توانم نمیرسه.من که بدم نمیاد led بخرم ولی پول ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
خودم 19دارم 360تومن بدم واسه یه اینچ اضافه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (20-07-14)
UP................
|
هنوز خریداریم.کسی LG W2261VP سراغ نداره؟
UP..................
یوسف جان ماکزیمم چقدر میتونی هزینه کنی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با 350 مانیتور خوب فول hd بعید میدونم بتونی تهیه کنی
*MoJtAbA* (30-07-14), SajjadKhati (30-07-14)
سلام.نهایتش همون 350 هست.چرا همه میگن با این قیمت نمیشه فول اچ دی خرید. چند روز پیش اینو تو ایسام خریدم 300تومن مدل Samsung SyncMaster T220Pکه رزولوشنش 1920.1200هست.پسر عموم مانیتور جدیدمو دیده میخواد مانیتورشو عوض کنه.اگه کسی فول اچ دی قیمت مناسب داره خریدارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
![]()
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks