سلام دوستان
این 3 مدل مادربورد رو میخوام ... هر کس داره به قیمت خوبی ازش خریدارم ....
ASUS Rampage Extreme
Asus P5E3 Premium/WiFi-AP @n
GIGABYTE GA-EP45T-Extreme
سلام دوستان
این 3 مدل مادربورد رو میخوام ... هر کس داره به قیمت خوبی ازش خریدارم ....
ASUS Rampage Extreme
GIGABYTE GA-EP45T-Extreme
|
پیدا کردید سلام مارو بهشون برسونید :دی شما اول پیدا کن بعد به قیمت خوبش فکر کن . ! .
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام نیما جان
یعنی اصلا پیدا نمیشه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز من خودم به شخصه دو سال تموم دنبال این مادربورد بودم تا تونستم گیر بیارم اونم توی ایران اخرش پیدا نشد شاید بتونید پیدا کنید اما احتمال اون 1 در میلیون هست و مطمعنا کسی که پیدا کنه این مادربورد رو می گزاره توی ارشیو سخت افزارش بمونه!!
برای چه تستی می خواهید این برد ها رو؟
اگر بایوستار Tpower بکارتون میاد یدونه واسه فروش دارم
New Season
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم چرا مدیرا اینقدر بداخلاقن .. از قدیم گفتم جواب سلام واجبه ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا ما میگردیم شاید پیدا شد ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گارانتی داره مین شما ؟ قیمت ؟
والا این بستگی به این داره که شما چطوری این پست رو بخونی می تونی با لحن عصبی بخونی می تونی هم با لحن فان بخونیش می تونی هم به لفظ دوستی بخونی پس این دیگه بسته به این داره که چطوری خونده بشه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza.p برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اوکی عزیز موفق باشی امیدوارم پیدا کنید...
خیر فکر نمی کنم گارانتی داشته باشه قیمت هم ندارم شما یک قیمتی خودت بگو !!!
راستی نگفتی تستی که می خواهید بزنید چی هست شاید بتونم راهنماییتون کنم
ضمننا سال نو خوبی رو برات ارزو می کنم
SSA MEMBER
New Season
|
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سعی میکنم همیشه با لفظ دوستی بخونم معین جان ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش یکی از دوستان یه دونه با گارانتی شو داره قیمت هم میگه 90 تومان ....
واسه مکس فرکانس یه سری از سلرون ها میخوام بنظرتون جوابگو هست .....
راستی منم سال نو خوبی رو واسه شما و همه مدیران و کاربران آرزو میکنم و امیدوارم رکورد های خوبی توی تعطیلات بگیرید ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر مرتضی ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Moein (19-03-12)
مرتضی جان. آکبندشو شاید توی اهواز بتونم برات گیر بیارم ولی قیمت بالاست نمی ارزه.
morteza.p (19-03-12)
سلام سعید جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PUMAOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدوم مدلشو ؟
فکر می کنم این مدل :
ASUS Rampage Extreme
morteza.p (19-03-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks