سلام
یک عدد مادربورد و cpu حرفه ایه دیگه واسه سوکت 775 میخوام
عجله ایههههههههههههه
کاربر شهرسختافزار
سلام
یک عدد مادربورد و cpu حرفه ایه دیگه واسه سوکت 775 میخوام
عجله ایههههههههههههه
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ot1_1er برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی شما میفرمائید حرفه ای باید به یه نکته هم توجه بفرمائید که این سوکت از رده خارج شده و یه یوزر حرفه ای بعید میدونم که این سوکت رو انتخاب کنه
در هر صورت اگر میخواهید حتما از این سوکت خرید کنید لااقل بودجتون رو بفرمائید تا بشه یه پیشنهادی دادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میدونم ولی cpu از این سوکت هست:D
منظورم از حرفه ای اینکه از این 40-50 تومانیی ها نباشه
از دوستان خواستم اگه مادربوردی واسه فروشد ارن اعلام کنن
ممنون میشم شما هم پیشنهاد بدی که چی بگیرم
در حد 150
آخرین ویرایش توسط ot1_1er در تاریخ 30-09-10 انجام شده است
جسارتا میشه سئوال کنم پردازندتون چیه ؟ رمهاتون ddr2 هستش یا ddr3 ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ot1_1er برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
q6600برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم ها هم ddr2 1066 g.skill
کاربر شهرسختافزار
q6600 یگه حرفه ای نمیخواد یه p5k هم بسشه دسته دوم در حدود 30 تا 40 گیر میاد
|
|
کاربر شهرسختافزار
واسه اور میخوام عزیز
عضو VIP شهرسختافزار
در اینصورت بهترین گزینه GigaByte EP45-UD3P هست یا سری از همین مدل نمایندگی آواژنگ باید داشته باشند
Going To Change New HardWare Soon
PUMAOC (30-09-10)
HWBOT SSA Member
وحید جان... فک کنم واسه اور معمولی و 7/24 که این برادر در نظر داره هیچ فرقی نمی کنه کدوم مین حرفه ای رو برداره.... یعنی همون قیمت 150 ت.
HWBOT SSA Member
داداش من یه مین GigaByte EP45-UD3P رو دارم !
قصد فروش هم نسبتا ...
اگر که از این مین اطلاع دارید که چه بهتر ولی اگر ندارید از جناب بپرسید ایشون خدا چهار هسته ای 775 هستش در مورد این بورد بیشتر توضیح می دن.
re1.6 هستش
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks