با سلام
خریدار مادربورد 1156 هستم
مدل های
GA-P55A-UD3R
GA-P55A-UD3P
GA-P55A-UD3
اگه مدل دیگه باشه میخرم فقط ساتا 3 باشه تصویر از مادربرد گذاشته با قیمت
مادر برد ها سالم باید باشه
با سلام
خریدار مادربورد 1156 هستم
مدل های
GA-P55A-UD3R
GA-P55A-UD3P
GA-P55A-UD3
اگه مدل دیگه باشه میخرم فقط ساتا 3 باشه تصویر از مادربرد گذاشته با قیمت
مادر برد ها سالم باید باشه
|
|
کسی برای فروش ندارد
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 26-06-15 انجام شده است
کسی برای فروش نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز کسی برای فروش نیست یعنی چی ؟ (اگر به پست قبلتون توجه میفرمودید ادیدتش کرده بودم )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedevil4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازندتون چیه ؟
پیشنهاد میکنم پلتفرمتون را عوض کنید و 1150 تهیه کنید
AMD>INTEL (28-06-15), M3RS4D 50062 (28-06-15), SOHR@B (29-06-15)
چه عجب یکی یه چیزی گفت
یک سوال شما ادیت کردی چی عوض کردی
من میگم سوکت 1156 معلومه اینتل هست بعد چندتا مادربرد زدم پست اول یعنی معلوم بازم نیست
من سیستم کامله فقط قست عوض کردن مادربرد دارم یعنی سیپیوم دارم مادربرد میخوام بخرم
cpu intel i7 860 خوب شد
پردازنده شما کمتر از i3-4350 قدرت دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedevil4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر میکنم پردازندتون را حدود 500-400 تومن ازتون بخرند
بقیه قطعاتتون هم که به پلتفرم جدید میخوره
اگر اهل آورکلاک نیستید پردازندتون را بفروشید و بسته به مبلغی که دستتون میاد و بودجه ای که برای خرید مادربرد در نظر گرفتید مین و پردازنده 1150 نو بخرید
mehran_rashidi (04-07-15), تاج (26-07-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام من مادربورد Asus P7H55-M/Usb3 دارم _ مادربرد اکبند هستش _ساتا 3 و usb3 داره_ و با جعبه و تمام متعلقات -قیمت 200
https://www.asus.com/Motherboards/P7H55MUSB3/
تاج (26-07-15)
من پیام خصوصی به شما دادم خریدارم ایمیلم کردم ولی جوابی شما به من ندادینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nasabam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط hamedevil4 در تاریخ 27-07-15 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks