Over_Cracker (27-09-12)
سلام
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.asus.com/Graphics_Cards/A...EAH5670DI1GD5/
دست دوم ، فاقد گارانتی ، 48 ساعت مهلت تست ، دارای جعبه ، قیمت پایه 80 تومن
Over_Cracker (27-09-12)
|
nima_hl (27-09-12)
85..........
nima_hl (27-09-12)
90....................
nima_hl (27-09-12)
92
فوری!
|
عزیز پایان مزایده کی هست؟
سلام
نيما جان وضعيت جعبه و متعلقات به چه صورت؟ اور شده؟
100 tehran
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
درود مظاهر جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوربینم را پیدا کردم هر چی میگردم شارژرش را پیدا نیمیکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر چیز بخصوصی مثل مدل یا شماره رم و ...... میخوای بگو ببینم بهت بگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مزایده های من زیاد طولانی نیست ماکزیمم فردا شب به بالاترین پیشنهاد تقدیم میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Me-Pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Maximilian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون این گرافیک تمام خروجیها را داره هیچ تبدیلی لازم نداره به همین دلیل هیچ تبدیلی هم روش نیست ( از اول هم نبوده )
چون برق هم نمیخوره پس فیش تبدیل برق هم نداره ( و نداشته )
میمونه جعبه و cd درایور که جعبش خیلی تمیزه و الان فروشگاهه و به احتمال 99% cd درایورش هم موجوده
اگر cd نبود و لازم داشتید آخرین درایور کاتالیست را میتونم روی یک dvd براتون رایت کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد آورکلاک این کارت متاسفانه اطلاع ندارم ( کارت به صورت دست دوم خریداری شده )
خودم تستش کردم و مشکلی نداشته شما هم میتونید 48 ساعت تستش کنید اگر مشکلی داشت مرجوع بفرمائید
پینوشت : دوستانی که در جریان نیستند محل تحویل گرافیک در تهران مرکز کامپیوتر ولیعصر است و برای دوستان شهرستانی هم توسط تیپاکس (پس کرایه) ارسال میشه
Over_Cracker (27-09-12)
یعنی هلو برو تو گلو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد اوور هم فکر نکنم چیزی از برند های دیگه کم داشته باشه
بهش میگن
خوراک اوور
ولی مورچه چی هست که کله پاچش چی باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks