اگر رم به جز کینگ هست به دردم نمی خوره (ممنون)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Black-Black برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگر مادربرد رو 30 تا 35 میدی ، در خدمتم ، چون برای یکی از دوستام می خوام
من هم یه زمانی مادربرد P3BF رو 160000 بابتش پول دادم ، دلیل نمیشه که الان کسی پیدا بشه برای خرید ، بهش بگم ، من 160 خریدم ، حالا 120 کمتر نمی دم
خودت باشی P3BF رو چقدر می خری ، من P3BF رو با رم 256 و CPU بهت میدم 30 می خری !
خودم با CPU و رم بالای 300 خریده بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس باید قیمت منطقی باشه ، نه اینکه من اینقدر خریدم اینقدر کمتر نمی دم
رم کینگ هم اگر خواستی DDR باس 400 هر چند تا خواستی بهت میدم ، نو نو
نه اسپره زدن بهش نه چیزی تو وکیوم بهت تحویل میدم ، خوبه ، چون خودم 2هفته پیش 22 خریدم
دیروز پرسیدم گفتن 20 شده ، اگر خواستی بهم بگو
مادربرد هم اگر واقعا فروشنده هستی بهم بگو ، در غیر این صورت (ممنون)
منم تازه کار نیستم عزیزم ، من سال 73 ، 74 ، 700 هزار تومن دادم 386 ، اون موقع می تونستم با 700 هزار تومن یه خونه 100 متری بخرم ، باید بگم الان اون کیس 386 رو با یه خونه 100 متری عوض می کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (تازه کیسش فقط شد 700 هزار تومن نزدیک به 200 تومن هم مانیتور گلداستار برام آب خورد میشه 900 هزار تومن)
فکر کنم یه خونه 150 متری میشد اون زمان خرید با 900 تومن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این ها رو برای مثال گفتم ، از دستم دلگیر نشو ، این ها دلیل قانع کننده ای نیست ، چون اینقدر خریدیم اینقدر می فروشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks