سلام، این مدل لپتاپ رو کسی میتونه پیدا کنه برام؟ با قیمت خوب البته! نیست اصلا! یه جا پیدا کردم میگه 2200000 T ! خیلی گرون میگه.
ASus N53SN
http://www.asus.com/Notebooks/Multim...ainment/N53SN/
سلام، این مدل لپتاپ رو کسی میتونه پیدا کنه برام؟ با قیمت خوب البته! نیست اصلا! یه جا پیدا کردم میگه 2200000 T ! خیلی گرون میگه.
ASus N53SN
http://www.asus.com/Notebooks/Multim...ainment/N53SN/
|
سلام دوست عزیز.
اگر در بازار موجود نباشه،قیمت کاذب پیدا کرده احتمالا.
این مدل کانفیگ های متفاوتی از I3 تا I7 ،رم 4 تا8،هارد 320 تا 750...داره و باید به دنبال کانفیگ های پایینترش باشید.
مدل های دیگه با قیمت بهتر از ایسوس و سایر برند ها در بازار هستش اگر حتما N53SN نخواهید!
ممنون. متاسفانه هرچی میگردم دکمه تشکر رو پیدا نمیکنم ! اصلا نیست. اما حتما همین رو میخوام، باور کنید یه جا پیدا کردم میداد ۱۵۵۰۰۰۰ تومن، ۳ تا دونه داشت، ۳۰۰ تومن پول کم داشتم، فردا ظهر رفتم دیدم هر ۳ رو فروخته! تا ۱۷۰۰ هم باشه میخرم اما انصافا ۲۲۰۰ خیلی گرونه! دوستان دیگه کسی سراغ نداره؟
دوست عزیز کدوم شهر هستید؟
تا اگر کارتون گیر هست از دوستانم براتون فردا قیمت بگیرم
لطفا کانفیگی که لازم دارید بگید براتون پیگیری کنم
New Season
Rezasam1 (12-01-12)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کانفیگ رو میتونید قیمت بدید ... من هم یکی نیاز دارم ..
CPU: INTEL i7
RAM: 6GB DDR3
HDD: 750 GB SATA
VGA: GEFORCE GT 550M - 2GB
LCD: 15.6"
من دقیقا همین کانفیگ رو میخوام. کرج ساکن هستیم. اگه با یه گارانتی خوب گیر بیاری که دیگه گل کاشتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
الان این کانفیگ رو موجود دارن
i5 4 640 540 2G Blueray 7 اما قیمت کمی بالاست 1560
New Season
Rezasam1 (12-01-12)
دوست عزیز بنده اصفهان هستم شما باید بگید دقیقا چه کانفیگی الان یک کانفیگ من قرار دادم یک کانفیگ این دوستمون
کانفیگ رو بگید تا براتون پی گیری کنم
New Season
Rezasam1 (12-01-12)
دوست عزیز این کانفیگ رو تونستم براتون پیدا کنم
متاسفانه یک نفر تعدادی ازش موجود داره و قیمت اون رو هم خوب به طبع بالا میگه
i7 8Gb 640 vga 540 2g 15.6 7 blueray
این رو هم می تونم با گارانتی من بخرم به 1835 این قیمتی هست که به من می دهند اگر دوستان کارشون راه میوفته تا براشون تهیه کنم
البته مدل با رم 4 گیگ اون هم هست که 34 تومن کمتر هست
New Season
CPU: INTEL i7-2630QM (2.00 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 750 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 550M - 2GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.6 Kg / WIN7 / VIEW 360
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks