ess_1362 (16-04-13)
سلام
پردازنده تکی ( بدون مادربرد ) لازم دارم ( با فن یا بدون فن ) ولی اگر با مادربرد هم دارید لطفا قیمت مجموع را بفرمائید
ess_1362 (16-04-13)
|
یک 1055 دارم که قصد تعویض با 8350 را دارم که ظاهرا به m4a89tdpro usb3 نمی خوره
up
up
up
درود بر شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ess_1362 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8350 را در بازار دیدم ولی با این وضعیت دلار قیمتش را حدود 800 تومن اعلام میکنند
شما چه رقمی برای پردازندتون در نظر دارید ؟
ess_1362 (16-04-13)
مشکل فعلا اینجاست که 8350 به مادربرد من نمی خوره و این پردازنده در لیست ساپورت نیست
قاعدتا وقتی 8150 ساپورت میشه باید 8350 هم ساپورت بشه ولی ریسکش بالاست(حدود 800 تومن پردازنده+700 تومن مادربرد -مادربرد و پردازنده خودم)
هر چی دنبال ایمیل ساپورت asus می گردم پیدا نمی کنم اگر پیدا میشد یک استعلام ازشون می گرفتم
شما 1055 را خوش قیمت بهم بده خودم برات میکرو کد 8350 رو میریزم تو بایوس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ess_1362 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی از من میشنوید با این حدود قیمت بهتره 3570 تهیه کنید
اگر عجله ای نیست باشهشما 1055 را خوش قیمت بهم بده خودم برات میکرو کد 8350 رو میریزم تو بایوس
فردا یکسری توی بازار میزنم ببینم اینجا گیر میارم یا نه ؟
تا هفته پیش اینجا 8150 با ایر کولینگ را باکس 470 میشد گیر آورد و با واتر کولینگ باکس 520
حلا ببینم می تون پیدا کنم؟اگر نشد اینترنتی می خرم
راستی احتمال اینکه آخر هفته بیام تهران خیلی زیاد هست
باید کل پلتفرم را شخم بزنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدولی از من میشنوید با این حدود قیمت بهتره 3570 تهیه کنید
|
اگر 8150 روی این حدود که فرمودید پیدا کردید لطفا یک ندا بهم بدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ess_1362 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما نخواستید من میخوام ( بخصوص واتر کولینگش رو )
اگر تصمیم به تغییر پلتفرم گرفتید مادربردتون را با asrock p67 (نو) میزنم
خوب ایسوس جوابم را داد
اعلام کرد که روی این برد سما از پردازنده های سوکت am3+ پشتیبانی نمی کنند به دلیل محدودیت های برد
همچنین ضمن بیان اینکه با توجه به اینکه نسخه بایاس 3029 از یکسری از پردازنده ها مثل 8150 پشتیبانی می کنه ولی توصیه به این کار نمی کنند و پیشنهاد داد یا از پردازنده های سوکت am3 استفاده کنم یا در صورت آپگرید پردازنده برد هم به سری m5 تغییر کنه
اما سوال آخر اینکه پرسیدم آیا برنامه ای برای ارایه نسخه جدید بایاس دارید و گفت : خیر چون بنا به محدودیت برد مقدور نیست
................................
ضمن تشکر فعلا با توجه به هزینه بالا برنامه برای تعویض برد و پردازنده محیا نیست
باز اگر مسیرتون بازار بود و 8150 به اون قیمتهائی که فرمودید پیدا شد ممنون میشم خبرم کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ess_1362 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks