CPU COREI5 6400
MAIN Gigabyte GA-H110M-S2HP
RAM GSkill Value NT 8GB DDR4 2400MHz CL15
Gigabyte GTX 950 OC 2GB
SSD 120GB SAMSUNG 750 EVO
CASE GREEN X EAGLE
POWER B600 COOLER MASTER
این پیشنهادات من هست .
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه....دوستان این مشخصات سیستم الان من هستش
مادبرد:خیلی قدیمی قطعا باید عوض بشه
پردازنده:۳/۰۶
رم:۳
گرافیک:٢۵۶ و ساپورت تا ۵۱۲
چیزی که مشخصه اینه ک من باید همه رو عوض کنم
مدت هاست توی نت دنبال ی مورد خوب هستم اما چیزی پیدا نکردم.
میخوام بدونم به نظر شما تا ۲ میلیون تومن چه قطعاتی از جمله:رم...کارت گرافیک...مادربرد...پردازنده.. .پاور(فقط همینا)
بخرم برای گیم.
توقع هم ندارم که با این بودجه بازی های جدید و روز روی high اجرا کنم.....اگه روی کیفیت متوسط با جزئیات کم هم باشه راضی کنندس(متوسط رو به پایین)
اما میخوام سیستم قوی باشه تا سه سال دیگه جواب من رو برای گیم بده.
معذرت که سرتون رو درد اووردم خلاصه ی سیستم معقول و مناسب و با گیمینگ متوسط و خوب
در ضمن کل بودجه من با فروش سیستم فعلی خودم ۲ میلیون هستش
سیستم پیشنهادی خودم:
مادربرد ایسوس E3 pro gaming
پردازنده اینتل i5 4460 هاسول
گرافیک رو نمیدونم واقعا گیجم چه مدلی؟
رم ای دیتا XPGOC series V1 8Gb 1600MHz CL9 DDR3
SSD سامسونگ 750 اوو 250 گیگ MZ_750250
اگه ترکیب بهتری سراغ دارین حتما بگین واقعا کمکم کردین.
دمتون درد نکنه....
|
|
CPU COREI5 6400
MAIN Gigabyte GA-H110M-S2HP
RAM GSkill Value NT 8GB DDR4 2400MHz CL15
Gigabyte GTX 950 OC 2GB
SSD 120GB SAMSUNG 750 EVO
CASE GREEN X EAGLE
POWER B600 COOLER MASTER
این پیشنهادات من هست .
Aaron Swartz (09-07-16)
کاربر شهرسختافزار
مادبرد زیاد ضعیف نیست؟برای اینکه بعدا بتونم ارتقا بدم سیستم رو؟
- - - Updated - - -
مادربرد برای آینده اگه خواستم ارتقا بدم کمی ضعیف نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر دوست من به راحتی تا 6700 هم پشتیبانی میکنه . من بودجه را روی پردازنده و گرافیک که ضروری تر بودند اختصاص دادم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moohamad.mj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
قیمت ها هم در لیست قیمت شهر سخت افزار
لیست قیمت واقعی و بروز انواع سختافزار (قطعات کامپیوتر)
Aaron Swartz (09-07-16)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمرسی متشکر....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط ی سوال دیگه...فکر کنم شما کیس میبندین درسته؟میتونم بپرسم کدوم شهر؟
من فعلا درگیر کاری هستم .تا اواسط شهریور سرم شلوغه . من تهران هستم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moohamad.mj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (09-07-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدپس واقعا مرسی بابت راهنماییتون😋برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سیستم رو که شما گفتین میبندم....ایشالا که نیاز مارو برطرف میکنه😊
ی سوال دیگه...اینکه اگه این قطعات رو دست دوم اما سالم ببندم مشکلی پیش نمیاد؟
به صرفه تر نیست؟
بعید میدونم دست دوم این قطعات پیدا بشه . اگر هم پیدا بشه خیلی ارزونتر از نو نخواهد بود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moohamad.mj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
بعید میدونم دست دوم این قطعات پیدا بشه . اگر هم پیدا بشه خیلی ارزونتر از نو نخواهد بود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moohamad.mj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (09-07-16)
کاربر شهرسختافزار
اگه بخوام قطعات دست دوم ببندم....تا حداکثر یک میلیون چه سیستمی پیشنهاد میکنید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
قطعات دست دوم باید ببینید چه قطعاتی موجوده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moohamad.mj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (09-07-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks