M3RS4D 50062 (09-01-15)
سلام دوستان 1300 گیگ دیتا دارم!!!
همه درست و درمون هستند و بابت کیلو بایت به کیلوبایتش هزینه صرف شده!!!!
الان در جریانید دیگه کپی اطلاعات روی هارد از گیگی 200 به بالا شروع میشه تازه اطلاعات بدرد نخور!!
مثلا سریال های روز رو قسمتی 300 تومن میگیرن که 3 قسمتش میشه 1 گیگ ( با قیمت من میشه قسمتی 8 تا تک تومن!!!!)
دیتا ها شامل
حدود 600 گیگ بازی های روز کامپیوتر!!!
حدود 230 گیگ فیلم های روز!!!!
حدود 200 گیگ سریال های روز خارجی!!!!
حدود 50 گیگ نرم افزار موبایل ( اندورید و ios همه اپدیت)
حدود 50 گیگ موزیک (ایرانی-خارجی- هیپ هاپ-رپ- قدیمی)
حدود 25 گیگ نرم افزار pc ( برنامه های روز- ویندوز xp-7-8)
حدود 15 گیگ کلیپ های فان و ...
حدود 12 گیگ مستند های در مورد ماشین ها( ساخت ماشین های روز بعضی به صورت دوبله و بعضی به صورت زبان اصلی)
حدود 170 گیگ دیگه هم اطلاعات های مختلف دیگه مثل مستند ها- موزیک اواردز ها -کنسرت ها!!!
یک سری اطلاعات رو بصورت عکس میزارم بعد اطلاعات رو بصورت حجم دقیق و لیست کاملشون رو روز 2 شنبه براتون قرار میدم!!!
فقط چند تا نکته!!!!
حداقل سفارش 500 گیگ و به قیمت 18500 یعنی گیگی 37 تومان!!!!!
اگه 900 گیگ سفارش بدید میشه 28000 یا به عبارتی گیگی 31 تومان!!!!!!
اگه دیتا رو بصورت کامل بخواید میشه 32500 یا به عبارتی گیگی 25 تومن!!!!
چند تا نکته رو بگم!!!
دیتا فقط روی هارد کپی میشه
قیمت ها مقطوع هستند!!!
من تهران هستم میتونید حضوری هم بهم تحویل بدید و بعد از 2 روز دیتا رو تحویل بگیرید!!!
شهرستان هم هارد رو پست میکنید من براتون دیتا رو میزنم و بعد پست میکنم هزینه پست با خودتون هست!!!!
مسئولیت سلامت هارد در موقع ارسال و دریافت با خودتونه
پس خوب بسته بندی کنید و بیمه کنید تا مشکلی پیش نیاد من هم براتون تو موقع برگشت خوب بسته بندی میکنم و بیمه میکنم
این لیستی که الان میزارم یک پیش لیست هست و کامل نیست و هر قسمت ناقصه و تا دوشنبه کامل کامل میشه!!
این فروش تو لیون کامپیوتر هم ادامه داره
تو پرشین تولز هم به زودی تاپیکشو میزنم!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (09-01-15)
|
کجای تهرانی?!
از هارد هم تست میگیرید؟
سلامت هارد
بد سکتور
. . .
اقا اهنگ هم دارید؟ جدید یا قدیم؟ اگه دارید میشه لیست ارشیو رو بفرستید و چند گیگ هست؟
ارشیو مانند نی ولی موزیک 50 گیگ هست!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط raze برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ترکیبی هست
میکس
رپ
پاپ ایرانی
خارجی
و ...
غرب تهرانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط milkyway برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بد سکتور از هارد خودتون؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به هیچ چیش کاری ندارم ولی بخواید تست هم میکنم!!!!
با hdtune پنجمارک بگیرید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط montazeryy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
برادر من اصلا متوجه منظورم شما نمیشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کامل و واضح بگید
بنچمارک از هارد کی بگیرم؟؟؟
اصلا برای چی بگیرم؟؟؟
هاردی که برای فروش نی دیتا برای فروش موجوده!!!
فقط دیتا حالا بنچمارک هارد واسه چی میخواید؟؟
ببخشید فکر کردم دیتا هارو با هارد میفروشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط montazeryy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پوزشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks