درود.
خریدار 2*2GB رم ddr2 1066 cl5 هستم. واسه اورکلاک میخوام.
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام عزیز
حدود فرکانسی که میخواین بهش برسین چنده ؟
خریدار مادربورد های زیر :
ASUS Rampage Extreme - Asus P5E3 Premium/WiFi-AP @n - GIGABYTE GA-EP45T-Extreme
Over_Cracker (06-11-12)
کاربر شهرسختافزار
درود بر شما؛
فرکانس 1200 کافیه...
میخوام که قابلیت کارکرد در تایمینگ پایین رو داشته باشه. رو 1200MHz با تایمینگ 5-5-5-18 اگر بتونه پایدار شه فوق العاده عالیه.
هدف اصلیم اینه که تو تست های 2D بتونم بالاترین پوینت را بگیرم.
شما اگر موردی دارید،معرفی کنید تا در موردش صحبت کنیم.
morteza.p (07-11-12)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصولا" رمهای 1 گیگ از چیپ بهتری برای اورکلاک برخوردار هستن ... و رمهای 2 گیگ کیفیت پایین تری نسبت به 1 گیگ دارن ...
چیپ خوب هم در 2 گیگ پیدا میشه اما به ندرت .... مثلا" من 2 گیگ های زیادی رو تست کردم که بهترینش یه مدل G.SKill از سری PI بود که با فرکانس 1340 تست پاس میکردن ...
من توصیه میکنم شما برای تست های 2D از دو تا 1 گیگ استفاده کنید چون توی تست های 2D فرقی بین 4 گیگ و 2 گیگ احساس نمیشه .... و شما خیلی راحت میتونید توی فرکانس 1200 با تایمینگ 4-4-4 تست پاس کنید ....
البته اینم بستگی به رم مورد نظر داره .... که فکر کنم شما استاد کار باشید ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده فعلا" واسه فروش چیزی ندارم اما فکر کنم رمهای مهدی هم خوب باشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با احترام
مرتضی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (07-11-12), Over_Cracker (07-11-12)
کاربر شهرسختافزار
درود بر آقا مهدی گل.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدلش چیه؟ شما خودتون تست زدید باهاش که ببینید کاراییش چطوره؟
سپاس از لطفتون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza.p برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم بیشتر دنبال کیت 4 گیگ هستم که از لحاظ حجم واسه استفاده معمول سیستم هم کافی باشه. اما اگر کیت 2 گیگ مشتی هم گیرم بیاد،نه نمیگم.
morteza.p (07-11-12)
|
|
همکار انجمن اورکلاک
با سلام خدمت استاد خودم
اگر یک گیگ بخوان میتونم در اختیارتون بزارم
morteza.p (07-11-12), Over_Cracker (07-11-12)
همکار انجمن اورکلاک
آقای عظیمی بله من رم ها رو تست کردم
دوتا بالستیک ها روی ایر 1300 میزن
شاید تا چند روز دیگه تست هاشو بزام
اون دوتا رم دیگه هم بالای 1100 تست زدم
morteza.p (07-11-12), Over_Cracker (07-11-12)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی جان این رمها با چه ولتاژی به 1300 رسیدن ؟
Over_Cracker (08-11-12)
همکار انجمن اورکلاک
یادم نیست حاجیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza.p برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید دوباره تست کنم
Over_Cracker (08-11-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks