درود
دوستان بنده نیازمند یک فروند رم ddr3 4gig هستم.
لطفا مدل همراه با قیمت برام پ خ کنید.
ممنون
درود
دوستان بنده نیازمند یک فروند رم ddr3 4gig هستم.
لطفا مدل همراه با قیمت برام پ خ کنید.
ممنون
|
CORSAIR 4G 1600 VENGEANCE آکبند 90000 تومان
saeednot (04-10-12)
kingston hyperx blu 8g مجود است آکبند 130000 تومان
saeednot (04-10-12)
درود سعید جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeednot برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظر من یدونه رم twinmos 1333 بگیر به قیمت حدود 50-60 قال قضیه را بکن
البته باز از من میشنوی 2 گیگ رم کاملا کافیه من که خودم با 2 گیگ رم همه کارهامو انجام میدم ( شامل انجام بازیهای سنگین )
ممنونم آقا نیما.از کم سعادتی و شانس بد بنده وقتی اومدم برای تحویل مین شما تشریف نداشتید وگرنه بنده یه رم هم از خود شما برمیداشتمو قال قضیه کنده میشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تخسیر خودتونه دیر اومدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeednot برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک زنگ هم بهم میزدی میگفتم بچه ها بهت بدن
در هر صورت ببین تا شنبه رم خوب گیرت میاد یا نه
فقط دقت داشته باش که روی am3 ماکزیمم با آورکلاک میتونی روی رم 1866 به صورت 7/24 حساب کنی
رم گرون سرعت بالا خیلی به کارت نمیاد
پینوشت : دوستان پیشنهاد دهنده در جریان باشند که مادربرد و پردازنده سعید جان را بنده بهشون تقدیم کردم و اگر اینجا دارم صحبتی میکنم قصد بی ارزش کردن کالاهای دوستان را ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (05-10-12), life24 (04-10-12), saeednot (05-10-12)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks