گرافیک 7600 phnix با چیپ رم های Elixir فکر کنم 8600 از اسوس ROG هم Silence داشته باشم!!
سی پی یو E5200 r0 و 1 روز کار کرد
مانیتور hyndai 15 crt
قیمت بده ببینیم میشه دومین معامله رو کرد بات یا نه!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک
( 7200 | 7300 | 7600 | 8400 | 8500 | 8600 )
پردازنده مرکزی
( 2180 | 2200 | 5200 | 5300 | 4700 )
مانیتور
CRT ( ال جی و سامسونگ )
اگر کسی داره و فروشنده هست یا علی
منتظر هستم
با تشکر
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
گرافیک 7600 phnix با چیپ رم های Elixir فکر کنم 8600 از اسوس ROG هم Silence داشته باشم!!
سی پی یو E5200 r0 و 1 روز کار کرد
مانیتور hyndai 15 crt
قیمت بده ببینیم میشه دومین معامله رو کرد بات یا نه!!
New Season
گرافیک ها
8600 رو زیر 35 هزار تومان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شایدم یکم بیشتر
7600 رو زیر 25 یا همون 25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مانتیور هم 15 به کارم نمیاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به نظرم بیای یاهو خیلی بهتر باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیشتر جای بحث داره این مسایل
پردازنده کنسل شد قرار شد بالاتر خریداری بشه و نو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من یک مانیتور CRT سامسونگ دارم ولی مشکلش اینکه بعضی مواقع زنگش بهم میریزه و باید یک پسگردنی بزنی تا درست بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .گوشه انبار داره خاک میخوره
|
|
کارت 7100 gigabyte دارم .
مانیتور LG CRT 775F هم دارم . 17"
لطف کنید قیمت مدنظرتون رو بگید برای هر قطعه تا در موردش بحث کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط htondkar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من مانیتور
SAMSUNG CRT SyncMaster DFX 1793 دارم
سالم و مثل ساعت کار می کنه
قیمت رو نمی دونم چند هست
سلام،
من یه مانیتور دارم سالم و تمیزه،
LG 17 Flatron - F700B
قیمت بگو ببینیم معامله میشه یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks