نانو استیشن رادیو و آنتن سر همه ، یک مکعب فینگیل یک وجبی که این ریختیه

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اینو رو پشت بوم رو یه لوله به سمت آنتن نصب میکنی ، خروجی لن داره .

کلا ۵ دقیقه هم طول نکشید تا نصبش کردم خیلی راحته ، بعد به isp زنگ زدم از همونجا رفت تو ستاپش و کانفیگش کرد

حالا توی ویندوز یا لینوکس فقط کافیه کابل وصل باشه به سیستم اینترنت بدون هیچ تنظیم و دردسری بلافاصله حاضره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

این مسئول isp ما یه عجوبه واقعیه و ممکنه اونجا بگن که آنتن رو قبل از نصب ببری دفترشون ، برای همین قبل از نصب باهاشون هماهنگی کن

البته همونطور که گفتم این برای کار شما خیلی زیاده ، مشکلی پیش نمیاد ولی با هزینه کمتر هم میتونید 200 متر رو بگیرید

مثلا اگر از پنجره میتونید دکل رو ببینید احتمال داره با یک کارت 50-60 تومنی بدون آنتن خارجی از همون داخل اطاق به نت وصل بشید ( ولی نانو استیشن آخرش یه کار اساسی و بدون ریسکه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )

اینو از بازار ایران میتونی بگیری و قطعه تابلوئیه بگی نانو۵ میخوام بهت میدن اسم کاملش هم nanostation5 هستش که اون ۵ برای باندش هستش

البته قبل از خرید بنظرم با isp صحبت کن که یه همچین چیزی داری چون اگر برای هزینه نصب کیسه دوخته باشند ممکنه بعد ایراد بنی اسرايیلی بگیرند ( البته بعید میدونم ایراد بگیرند چون تو هزینه اینترنت بیشتر از اینا گوشت رو میبرند )

برای یک خط دیدوکیت 256 ماهیانه ۱۲۰ هزار تومن دارم پرداخت میکنم یعنی شبانه روز با سرعت 32 کیلوبایت بدون محدودیت حجم

ممکنه شبکه شما شیر باشه یا محدودیت حجمی داشته باشید که هزینه کمتری باید پرداخت کنید ولی در کل هزینه وایرلس از adsl خیلی بالاتره

باز اگر سئوالی بود بفرمائید
دوست عزيز تنظيمات وايرلس رو داخل ويندوز ميتوني توضيح بدي