دوستان من هم خریدارم ... اگر قیمت بدید ممنون میشم!!!
از دوستان کسی این مدل کارت گرافیک zotac gtx260 amp² داره خریدارم.با قیمت خوب ازش می گیرم.لطفا قیمت هم بگید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط NVIDIA>ATI در تاریخ 02-07-09 انجام شده است
|
|
دوستان من هم خریدارم ... اگر قیمت بدید ممنون میشم!!!
یه هفته صبر کنید بار جدید از این سری میاد به همتون میرسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی عجله نکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Zotac 260 GTX رو دارم. خواستي در خدمتيم.
کاربر شهرسختافزار
میشه قیمت رو بگین چندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط feryfrt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه زیر قیمت بازار باشه منم یکی میخوام
لطف کنید مدل , مشخصات کامل و عکس این کارتی که دارید رو لطف کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://upload.iranblog.com/6/1247259607.jpg
والا من اينو 330 اينطورا خريدم. قيمت بازارشم نميدونم
|
|
الان این مدل کارت zotac gtx260 amp² قیمتش تو بازار 220 تومنه، و از نو 216 واحد استریمه.اما مال تو 192 واحد استریم داره که ضعیفتره.و به نسبت قیمتش پایین تره.
اقا كجاي بازار شما اين كارت رو با اين قيمت سراغ داريد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط NVIDIA>ATI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من همين فردا ميخرم ( چون امروز جمعه ست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
کاربر شهرسختافزار
اين دوستمون از اين قيمتها زياد ميده شما باور نكن
بچه ها من شرمنده همتون
يكي از دوستام به قيمت تقريباً آكبند ميخواد ازم بردار قصدي
اينطوري برام خيلي خيلي ضرره.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks