یکی دارم در حد یک هفته استفاده شده، چون بعد از یک هفته پکید!!! :دی اگه خراب بکارت میاد در خدمتم
یکی دارم در حد یک هفته استفاده شده، چون بعد از یک هفته پکید!!! :دی اگه خراب بکارت میاد در خدمتم
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
سلام جیگر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Jagvar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیر حسین خودمونیه
بریز رو داریه چیکارش کردی ببینم میتونم براش زندش کنم یا نه
برد در چه وضعیتیه؟ نصف شده یا هنوز شبیه مین برد میمونه
سلام محمد علی جان برای خودمه اجازه هست زنگ بزنم به گوشیت وقت داری صحبت کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Jagvar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیما جان دسته شما درد نکنه به فکر مایی این قضیه R3E که سوزوندیم برامون ردیفش کنی خیلی ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جمع خودمونیه همینجا گپ میزنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این ویستا آخر گارنتیه
من 2 روزه تماس میگیرم نمیتونم با یک نفر آدمی که سرش به تنش بیارزه اصلا صحبت کنم
اگر شنبه یک شنبه موفق به صحبت نشم پا میشم میرم اونجا
اگر مین را خودم تحویل داده بودم زبونم تیز بود ولی حالا طرف راحت میتونه بگه به تو چه
این جور مادربردها را بفرستید تهران تا از اینجا اقدام کنم
راستی شما اگر میخواهید مین 775 به این قیمتها بخرید و مینها پیشنهاد ویستا براتون خویه یکی از همونا رو بردارین شر رو بکنید
البته اگر نو باشه و گارانتی هم به شما بدهندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربون مرام و معرفتت یه dfi هم فکر کنم زحمتش گردن شماست روم سیاه بخدا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون قولش رو به شما دادم بخدا 1 هفتست می خوام بگم بهت ولی روم نمی شه زیر یه 980 در فرکانس 4.9 جان به جان آفرین تسلیم کرد البته ایر بود کولینگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد رمپیج شما اگر نتیجه نگرفتی رمپیج 3 رو برات میارم تهران خودم
والا چی بکم از ویستا مشهد اولا که بردهایی که بهمون پیشنهاد دادن همه بافر مشهد هست ولی همشون تو ویستا تهران هستن باید درخواست بدن تا بفرستن
قضیه فروش هم تقریبا منتفیه فقط در صورنتی که برد خراب گارانتی دار ببریم می تونیم دسترسی داشته باشیم تازه نو هم نیستن و متلقات تا اونجا که خبر دارم ندارن کلا نمی صرفه احتمال تعمیری بودن همبسیار بالاست چون متعلقات نداره می گم
محمدعلی پ.خ رو چک کن نمی دونم تلفن برا چی قطع شد هر چی هم که می گیرم دوباره در دسترس نیستی
هی میبینم زنگ میزنم هی در میری پس بگو زدی این عروسکو له کردی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فدای سرت عزیز مال خودت بوده حال کردی اینجوریش کنی
اگر گیر مینی اون مین و سریع برات بفرستم
ولی خدا وکیلی این کارا رو نکنید به خدا حیف این قطعاته ، روز قیامت سر پل صراط جلوتون و میگیرنا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبل اینکه مین رو از ویستا مشهد بگیرین حتما باهام هماهنگ کنید
|
بازم شرمندم بخدا شانس آوردم آتیش نگرفت و به پردازنده آسیب نرسوند وگرنه که دیگه هیچی اور رو می ذاشتم کناربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا من برگردم تهران حضوری صحبت می کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-3 تا برد خراب هم با خودم میارم شاید بتونید زندشون کنید
morteza.p (07-09-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks