Musketeer™ Pro (20-04-09)
سلام دوستان
یک کارت 4870 دست دوم لازم دارم از دوستان اگر کسی برای فروش داره با قیمت مناسب خریدارم
یک مقدار عجله هم دارم
لطفا مدل دقیق کارت و قیمت پیشنهادیتون رو بگین
اگر 4850 هم بود بگین
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (20-04-09)
|
|
4870 SAPPHIRE 1GB DDR5برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با گارانتی فونیران.3ماهه استفاده شده.
چند میخری؟
قیمت ندارم.
200 خوبه؟!
कभी हार
Force3D HD 4850 512MB DDR3 = 185T
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
شهریار جان اوضاع عمومی این کارت چجوریاست؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کارکرد و گارانتی رو میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
gigabye 4850
حدود 2 ما از گارانتیش گذشته
نه اور شده نه چیزی
190
|
|
دوستان توجه کنند که اولویت من با 4870 هست بعد اینکه قیمت 4850 همین الان رفرنسش حدود 200 تومن هست! 4870 هم 285
عضو VIP شهرسختافزار
4850 iceq 4 turbo x هم بنده موجود دارم این کارت اور شده هست و از استوک 4870 بالا تر کار می کنه گارانتی عقیق رایانه تک هست از بعد ازنمایشگاه کامپیوتر خریداری شده خواستید قیمت بدید تا به صاحب کارت که قصد فروش داره اطلاع بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
والا معین جان من از قیمت این مدل زیاد اطلاع ندارم به نظرت کارتش چند میرزه که هوای مارو هم داشته باشی؟! :دی
Moein (20-04-09)
عضو VIP شهرسختافزار
اخه من چی بگم ؟!؟ حدود قیمت بگو تا من بش بگم از بچه های همین فروم هست thegame الان مطمعا خوابه اما فردا که از مدرسه برگشت بش می گم شما یک قیمت پیشنهادی بگو تا من بش بگم قیمت نو این کارت 265 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks